Home > Slider > Mel B a dezvăluit că a făcut sex cu o colegă din trupa Spice Girls

Mel B a dezvăluit că a făcut sex cu o colegă din trupa Spice Girls

mel b

Melanie Brown, cunoscută ca Mel B de la Spice Girls, susține că a avut o aventură cu colega sa de trupă Geri Halliwell. Dezvăluirile au fost făcute în timpul filmărilor pentru show-ul TV „Piers Morgan’s Life Stories“.

Cântăreața în vârstă de 43 de ani i-a acordat un interviu jurnalistului Piers Morgan, unde a mărturisit că a făcut sex cu Geri, în anii ’90. Mel B se teme însă că Geri și soțul ei, Christian Horner, se vor supăra pe ea pentru că a dezvăluit publicului un asemenea secret.

„O să mă urască că am recunoscut asta pentru că ea este acum la casa ei, dar nu a fost ceva serios. Eram cele mai bune prietene, s-a întâmplat pur şi simplu“, a spus artista. „S-a întâmplat pur şi simplu şi am râs despre asta şi asta a fost”, a mai spus Mel B, adăugând că Geri are „sâni frumoși”.

Piers Morgan a rămaș șocat de cele auzite și a întrebat-o pe invitata sa dacă au mai făcut sex și după aceea, dar Mel B a negat. „Asta e o bombă. N-ai mai povestit asta niciodată, aşa-i? Oamenii vor fi fascinaţi“, i-a spus jurnalistul. „Da, şi am spus-o acum, cred că Geri mă va ucide. Şi soţul ei“, a replicat cântăreața.

Mel B și Geri Halliwell se vor reuni cu Mel C și Emma Bunton (Victoria Beckham va lipsi) pentru turneul lor de reuniune, care începe în două luni. Geri Halliwell este căsătorită cu cu șeful echipei Red Bull de la Formula 1, Christian Horner. Cei doi au împreună doi copii. Mel B a divorțat în 2017 de producătorul de filme Stephen Belafonte, după zece ani de mariaj.

 

Articole asemanatoare
Spice Girls
Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime
Spice Girls
Se pregătește un nou film despre trupa Spice Girls. Și va fi animat!
spice girls
Fosta membră Spice Girls doreşte să-și lanseze propria linie de jucării sexuale
Spice Girls
Trupa Spice Girls anulează turneul mondial

Comenteaza acest articol

Mel B a dezvăluit că a făcut sex cu o colegă din trupa Spice Girls

by Andreea Damian   1 min
0