Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mel B a dezvăluit că a făcut sex cu o colegă din trupa Spice Girls

Melanie Brown, cunoscută ca Mel B de la Spice Girls, susține că a avut o aventură cu colega sa de trupă Geri Halliwell. Dezvăluirile au fost făcute în timpul filmărilor pentru show-ul TV „Piers Morgan’s Life Stories“.

Cântăreața în vârstă de 43 de ani i-a acordat un interviu jurnalistului Piers Morgan, unde a mărturisit că a făcut sex cu Geri, în anii ’90. Mel B se teme însă că Geri și soțul ei, Christian Horner, se vor supăra pe ea pentru că a dezvăluit publicului un asemenea secret.

„O să mă urască că am recunoscut asta pentru că ea este acum la casa ei, dar nu a fost ceva serios. Eram cele mai bune prietene, s-a întâmplat pur şi simplu“, a spus artista. „S-a întâmplat pur şi simplu şi am râs despre asta şi asta a fost”, a mai spus Mel B, adăugând că Geri are „sâni frumoși”.

Piers Morgan a rămaș șocat de cele auzite și a întrebat-o pe invitata sa dacă au mai făcut sex și după aceea, dar Mel B a negat. „Asta e o bombă. N-ai mai povestit asta niciodată, aşa-i? Oamenii vor fi fascinaţi“, i-a spus jurnalistul. „Da, şi am spus-o acum, cred că Geri mă va ucide. Şi soţul ei“, a replicat cântăreața.

Mel B și Geri Halliwell se vor reuni cu Mel C și Emma Bunton (Victoria Beckham va lipsi) pentru turneul lor de reuniune, care începe în două luni. Geri Halliwell este căsătorită cu cu șeful echipei Red Bull de la Formula 1, Christian Horner. Cei doi au împreună doi copii. Mel B a divorțat în 2017 de producătorul de filme Stephen Belafonte, după zece ani de mariaj.

 

ARTICOLE SIMILARE

Dior Fashion Show | Maria Grazia Chiuri a creat un basm modern la Palatul Versailles

Andreea Damian

Motivul extraordinar pentru care ar trebui să mergi mai des cu spatele

Andreea Damian

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună!

Andreea Damian

La 61 de ani, un celebru actor va deveni tată… a șasea oară

Andreea Damian

Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime

Andreea Damian

Dani Oțil, mesaj pentru David Popovici, dublu campion mondial la înot

Andreea Damian

Scrie un comentariu