Tabu
PEOPLE Slider

Mel B explică în cartea sa de memorii de ce a încercat să se sinucidă cu 200 de pastile

mel b

Mel B a descris cu lux de-amănunt într-o carte autobiografică perioada neagră din viața sa, atunci când a încercat să-și pună capăt zilelor. Cântăreața a mărturisit în volumul Brutally Honest că a fost la un pas să moară, în 2014, după ce a înghițit 200 de pastile. Atunci s-a produs declicul, iar vedeta a început să consume cocaină.

Tentativa de suicid a lăsat urme vizibile pe chipul ei. Mel B, care atunci făcea parte din juriul show-ul „X Factor“, a apărut în emisiune cu mai multe vânătăi, căpătate după ce a vrut să se sinucidă. Atunci declarase presei că vânătăile sunt o reacție adversă a ulcerului gastric de care suferă. Dar producătorii nu au crezut-o și au concediat-o în faza semifinalelor, decizie care și-a pus amprenta asupra psihicului ei.

Dar confesiunile sale nu se opresc aici. Cântăreața a mai dezvăluit în cartea sa că îşi începea fiecare zi cu două liniuţe de cocaină, iar în perioada în care lucra la „X Factor“ ajunsese la şase liniuţe pe zi, potrivit Daily Mail. „Am fost o persoană tristă, apatică. Am pierdut controlul. Probabil că luam cinci sau şase liniuţe pe zi înainte şi după muncă. Mi-a fost afectat creierul. Consumam cocaină pentru a mă ajuta să uit de tot ce mi se întâmpla în viaţa reală“, a mărturisit ea.

Mel B descrie această perioadă drept „cea mai tristă din viața mea”. În memoriile sale, cântăreața spune că a încercat să-și ia propria viață, înghițind 200 de analgezice din cauza bătăilor pe care i le aplica soțul ei, Stephen Belafonte. Fosta membră Spice Girls susținea anul trecut că bărbatul a bătut-o şi i-a distrus încrederea în sine, ameninţând-o că va da publicităţii o înregistrare video cu conţinut sexual dacă îl va părăsi.

„Am fost atât de afectată încât, timp de două săptămâni, la filmările «X Factor» am început să folosesc cocaină pentru a putea rezista până la finalul show-ului. În plus, cocaina mă ajuta să trăiesc alături de Stephen, viaţa cu el mi se părea precum o claustrofobie nevrotică“, a adăugat artista.

În luna august, Mel B susținea că va căuta ajutor să-și trateze dependența de sex, droguri și alcool, înainte de turneul de reuniune a trupei Spice Girls.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Una e mama, cealaltă e fiica. Cu greu vei ghici care e mama!

Andreea Damian

Descopera tendintele anului 2017 pentru o manichiura perfecta

realitatea

Jean Paul Gaultier și-a luat rămas bun de la prezentările de modă „haute couture”

Andreea Damian

Clive Owen în rolul lui Bill Clinton într-un serial despre scandalul Monica Lewinsky

realitatea

De ziua ei, în „anul pandemiei”, Iuliana Tudor a petrecut virtual

Tabu Tabu

Margherita a filmat videoclip de 15.000 de euro

Tabu Tabu

Scrie un comentariu