Home > Agenda > stiri > Mel Gibson s-a despărțit și de iubita lui

Mel Gibson s-a despărțit și de iubita lui

La doar un an după ce Mel Gibson s-a despărțit de soția lui, Robyn Gibson, cu care are șapte copii, actorul trece print-o altă despărțire. E vorba de Oksana Grigorieva, cea pentru care Mel a părăsit-o pe Robyn. Gibson și Oksana au o fiică în vârstă de 5 luni și, din primele informații, cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă din cauza faptului că meseriile nu le permiteau să petreacă prea mult timp împreună.

Surse apropiate celor doi au declarat că, cel mai probabil, că Mel și Oksana vor continua să își crească fiica împreună și nu va exista o luptă în instanță pentru custodia micuței. Mel Gibson are 54 de ani, iar Oksana 39.

Deși a părăsit-o pe soția lui acum mai bine un an, actorul încă nu a divorțat de aceasta. La mijloc ar putea fi averea colosală a lui Gibson, estimată la peste 900 de milioane de dolari. În cazul în care divorțul se va materializa, Mel ar putea deveni "beneficiarul" celui mai scump partaj din istoria Hollywood-ului.

Articole asemanatoare
Maia Morgenstern
Maia Morgenstern ar putea să o interpreteze din nou pe Fecioara Maria
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Ştiu ce-a făcut Mel Gibson astă vară
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice

Comenteaza acest articol

Mel Gibson s-a despărțit și de iubita lui

by realitatea   1 min
0