Home > Lifestyle > Melania Trump a explicat de ce a purtat jacheta cu mesaj controversat. Cui i-a fost adresat

Melania Trump a explicat de ce a purtat jacheta cu mesaj controversat. Cui i-a fost adresat

melania trump

În luna iunie, Melania Trump ținea primele pagini ale ziarelor. Prima Doamnă a Americii a vizitat copiii imigranți despărțiți de părinți la granița cu Mexicul purtând o jachetă cu un mesaj controversat: „Mie chiar nu îmi pas, ție?”.

Într-un interviu acordat ABC, fostul model de origine slovenă a recunoscut că jacheta a fost un mesaj clar adresat presei. „Este evident că nu am purtat sacoul pentru copii, am purtat jacheta pentru a urca în avion și când m-am întors”, a spus Melania Trump.

„A fost pentru oamenii și pentru mass-media de stânga care mă critică, vreau să le arăt că nu-mi pasă, mă pot critica oricât vor, dar nu mă vor opri să fac ceea ce simt este corect”, a mai spus soția președintelui Donald Trump.

Ea a continuat să vorbească despre presa care este „obsedată” de hainele ei. „De multe ori mă întreb dacă n-aș fi purtat jacheta dacă aș fi avut o acoperire atât de mare în mass-media”, a spus Melania Trump, adăugând: „Prefer să se concentreze pe ceea ce fac și pe inițiativele mele decât pe ceea ce port”.

Prima doamnă a Statelor Unite a îmbrăcat o jachetă kaki, marca Zara, pe spatele căreia scria „I really dont care, do u? ” („Mie chiar nu-mi pasă, ţie? „) la un centru din Texas cu copii ai refugiaților.

 

Articole asemanatoare
Melania Trump
Melania Trump, sumă „ridicol” de mare plătită pentru câteva ore de cazare la un hotel din Cairo
Biroul de presă al Melaniei Trump furios după ce rapperul T.I. a “dezbrăcat-o” pe prima doamnă
melania trump
Declarația neașteptată cu care Melania Trump a surprins opinia publică
Melania Trump
Toți au râs de Melania Trump după prima zi din turneul african. S-a îmbrăcat cu fața de masă

Loading...

Comenteaza acest articol

Melania Trump a explicat de ce a purtat jacheta cu mesaj controversat. Cui i-a fost adresat

by Andreea Damian   1 min
0