Tabu
Image default
lifestyle

Melania Trump, noi acuzații de plagiat după lansarea campaniei „Be Best”

Melania Trump a fost acuzată din nou de plagiat după ce a lansat campania de securitate online adresată copiilor „Be Best”. O broşură publicată de Prima Doamnă a Americii seamănă izbitor de mult cu cea publicată de administraţia Obama. Textul şi grafica broşurii “Be Best” sunt aproape identice cu cele ale ediţiei precedente.

Melania Trump a fost acuzată în 2016 că a plagiat fragmente dintr-un discurs susţinut în 2009 de către Michelle Obama. După ce comentatori au relevat asemănări puternice între cele două discursuri, Meredith McIver, o membră a administraţiei Trump care a scris discursul Melaniei, a recunoscut că s-a inspirat de la Michelle.

Melania Trump a lansat platforma „Be Best”, luni, la Casa Albă, și a ținut un discurs în care promovează și încurajează utilizarea pozitivă a rețelelor de socializare și luptă împotriva abuzului de opioide. „Aşa cum ştim cu toţii, reţelele de socializare pot avea atât efecte pozitive, cât şi negative asupra copiilor niştri, dar sunt folosite prea adesea în mod negativ”, a declarat ea, sub privirile admirative ale soțului ei, președintele american Donald Trump.

Prima Doamnă susține că este preocupată de faptul că adolescenții și copiii de astăzi nu prea știu să-și gestioneze emoțiile și adesea se îndreaptă spre comportamente distructive, cum ar fi agresiunea fizică sau dependența de droguri. Melania Trump spune că adulții ar trebui să dea „ce-i mai buni” pentru a-și educa progeniturile pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Iniţiativa „Be Best” a fost lansată luni şi are și o pagină oficială pe site-ul Casei Albe: „Părinţi, daţi click aici să citiţi despre cum puteţi vorbi cu copiii referitor la prezenţa pe Internet”. Vizitatorii care accesează link-ul sunt trimişi într-un document pdf al broşurii, care ulterior a fost modificat.

ARTICOLE SIMILARE

Tipologii gay

realitatea

DRAMA Corinei Danila! Banca i-a scos la vanzare vila!

Ghici cine își deschide club în Londra

realitatea

Lady GaGa este cea mai cumpătată vedetă

realitatea

Minodora la MINIM(UM)! Afla cum a slabit cantareata 20 de kilograme

Brokeback Monastery

Scrie un comentariu