Tabu
LIFESTYLE Slider

Melania Trump e nedespărțită de acest accesoriu. Îl poartă chiar și noaptea

Melania Trump

Toată lumea se întreabă de ce Melania Trump poartă tot timpul ochelari de soare, chiar și pe timpul nopții. Mulţi afirmă că este ceva suspect ca Prima Doamnă a Statelor Unite să facă o „pasiune subită” pentru ochelari de soare încât să nu se despartă de ei nici noaptea.

Ochelarii de soare au devenit osemnătură a stilului Melaniei Trump. S-ar putea să vă amintiți, de exemplu, vizitele ei în Puerto Rico, unde ea și președintele Donald Trump au vizitat victimele uraganului Maria, sau la Las Vegas, care au avut loc după lăsarea întunericului. În ambele situații, Melania Trump a purtat ochelari cu rame supradimensionate.

Se știe că Melania Trump este un fost manechin, deci are o educaţie în acest sens. În contextul dat, Prima Doamnă n-ar purta ochelari de soare noaptea ca să pară ridicolă. Dar colecția ei de ochelari de soare este atât de impresionantă, încât am putea spune că aproape o depășește pe cea a pantofilor.

Apropiaţii spun că are mai tot timpul ochii obosiţi şi ca să nu se vadă cearcănele poartă ochelari. „Dar noaptea, cine o vede?” Se întreabă un comentator pe reţelele de socializare.

Fie că e vorba despre evenimente oficiale, apariții la evenimente mondene, sau chiar grădinărit, Melania Trump e nedespărțită de accesoriul care îi ascunde ochii. Printre mărcile ei preferate de ochelari de soare amintim Gucci și Dolce & Gabbana.

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică, împreună pe scena: “Il ştiam pe de rost odată”

Brian May, chitaristul trupei Queen, în stare gravă la spital

Andreea Damian

Costumele din „Prietenii tăi (Friends)” vor fi scoase la licitație pentru o cauză LGBTQ

realitatea

Vedete nascute pe 7 octombrie!

realitatea

Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale

realitatea

Șapte mari greșeli de evitat atunci când lucrezi de acasă

Andreea Damian

1 comentariu

Stiritv de astazi Cele mai noi stiritv din Romania Stiri si informatii de ultima ora 17 March 2018 at 18:42

[…] Motivul pentru care Melania Trump poartă ochelari de soare şi noaptea, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu