Home > Slider > Melania Trump le dă replica celor care au ironizat-o

Melania Trump le dă replica celor care au ironizat-o

melania trump

Prima Doamnă a Americii Melania Trump s-a ocupat personal de decorațiunile de Crăciun de anul acesta. Munca sa a fost însă „răsplătită” cu multe ironii. Tema aleasă – „Comorile americane”. Dar ce legătură există între comorile  Americii și brazii sângerii? Internauții nu au înțeles ideea și au luat în râs brazii roșii ca sângele care arată cel puțin sinistru.

În imaginile publicate de Casa Albă, prima doamnă se plimbă pe unul dintre holuri, care a fost decorat de la un cap la altul cu brazi de culoare roşie-sângerie. O alegere neinspirată, crede majoritatea. Unii internauți au comentat că imaginile aduc aminte de serialul „Povestea slujitoarei/ The Handmaid’s Tale”, despre o societate în care femeile sunt obligate să trăiască în concubinaj sub o teocraţie dictatorială.

„Noile decorațiuni de Crăciun de la Casa Albă arată de parcă întreagă clădire sângerează”, a scris un fan de pe Twitter. Cineva a remarcat faptul că brăduții sunt desprinși dintr-un episod „American Horror Story” și că nu arată ca niște decorațiuni, ci mai degrabă ca o amenințare.

Melania Trump a răspuns joi tuturor trolilor care au râs de munca sa, susținând că nu-i pasă de ce spun ceilalți.

„Suntem în secolul al 21-lea și fiecare are gusturi diferite”, a declarat Melania Trump reporterilor. „Cred că (decorațiunile de Crăciun) arată fantastic. … În realitate, ele sunt mai frumoase”, a completat ea.

 

 

Articole asemanatoare
melania trump
Melania Trump, „săptămâna modei” în Japonia
melania trump
Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani
Melania Trump a rupt o tradiție de la Casa Albă, veche de 300 de ani
Melania Trump
Melania Trump, sumă „ridicol” de mare plătită pentru câteva ore de cazare la un hotel din Cairo

Comenteaza acest articol

Melania Trump le dă replica celor care au ironizat-o

by Andreea Damian   1 min
0