Home > Lifestyle > Melania Trump are o dublură. Cum arată femeia care o înlocuiește la evenimentele oficiale

Melania Trump are o dublură. Cum arată femeia care o înlocuiește la evenimentele oficiale

Melania Trump

Există zvonuri care sugerează că Melania Trump are o sosie – din nou – care o înlocuiește la evenimentele oficiale. Iar o înregistrare video care oferă indicii în acest sens circulă pe Internet de mai multe zile. Asemănarea dintre ea și femeia care îi ține locul uneori este foarte clară.

De fapt, Prima Doamnă a Americii ar avea o dublură, pe care o trimite când nu are chef să apară în public alături de soțul ei la unele evenimente. Cum s-a întâmplat pe 24 august, în timpul vizitei pe care Donald Trump a efectuat-o în Columbus, Ohio. Internauții au observat pe înregistrarea video o Melanie Trump foarte ciudată, care coboară din avion imediat după președintele american. Aceasta avea părul și hainele într-un fel care a atras atenția imediat.

Prima Doamnă a Statelor Unite a purtat un costum alb, cu fusta lungă peste genunchi, și o cămașă neagră cu buline albe, precum și ochelari de soare. Nimic deosebit până aici, dar cârcotașii au găsit repede indiciile care arată clar că a fost vorba despre sosia Melaniei. „Culoarea părului și coafura greșită, bluza greșită, gulerul hainei greșit, logo-ul de pe ochelarii de soare a dispărut… e evident că nu-i ea”, a remarcat cineva pe Twitter.

Mai târziu, Melania Trump a vizitat un spital pentru copii și atunci oamenii au început să comenteze că în fotografiile de la spital apare originalul. Alții au analizat apariția judecând după postură și greutate, sugerând că persoana din imagini ar avea mai multe kilograme în plus decât Melania Trump și că i se văd injecțiile cu Botox. Mulți au remarcat că și coafura e diferită și culoarea părului e mai închisă decât de obicei. Puse față în față, din fotografii reiese clar că Donald Trump a ieșit în față alături de o străină angajată să-i țină locul soției sale.

Nu este însă prima oară când soția președintelui SUA, Melania Trump, ar fi fost înlocuită cu o femeie având un aspect aproape asemănător cu al fostului manechin. S-a mai întâmplat în octombrie 2017, în timpul vizitei în Puerto Rico, când cuplul prezidențial a vizitat zonele afectate de uragan. Atunci Donald Trump a trebuit să specifice clar în timpul conferinței că a venit însoțiat de „Soția mea, Melania, care se întâmplă să fie chiar aici”, arătând spre ea. Teoria care susține că Melania Trump are o dublură a mai fost vehiculată în timpul summit-ului NATO de la Bruxelles, în iulie.

Articole asemanatoare
Greta Thunberg
De ce se tem de Greta Thunberg cei mai puternici oameni ai lumii?
Arnold Schwarzenegger
Cum l-a ironizat Arnold Schwarzenegger pe Donald Trump
Alice Johnson
Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă
Rihanna
Rihanna, atac dur la adresa lui Donald Trump după atacurile sângeroase din SUA

Comenteaza acest articol

Melania Trump are o dublură. Cum arată femeia care o înlocuiește la evenimentele oficiale

by Andreea Damian   2 min
0