Tabu
PEOPLESlider

Melania Trump a rupt o tradiție de la Casa Albă, veche de 300 de ani

Melania Trump este ca nicio altă primă doamnă a Americii, susținea o carte în urmă cu doi ani. Noi imagini compromițătoare cu soția președintelui Donald Trump au ieșit de la naftalină, iar asta nu face decât s-o pună într-o lumină tot mai proastă.

Fostul model de origine slovenă a devenit cea mai faimoasă femeie din Statele Unite după ce soțul ei, Donald Trump, a câștigat alegerile prezidențiale. În 2017, omul de afaceri și fostul star al emisiunii The Apprentice a devenit al 45-lea președinte american, transformând-o pe Melania în Primă Doamnă.

De când a câștigat fotoliul de la Casa Albă, Trump a stârnit numeroase controverse. Dar nici soția sa de 48 de ani nu se lasă mai prejos. Aceasta a încălcat o tradiție veche de 300 de ani, scrie Daily Express. Conform cărții „Melania Trump: Everything you ever wanted to know about America’s future First Lady”, semnată de Talia Rose, „aceasta ar putea fi singura Primă Doamnă care a pozat vreodată nud”.

În 2000, Melania a pozat goală pentru ediția de ianuarie a revistei GQ. Ședința foto a avut loc în avionul Boeing 727, personalizat, al lui Donald Trump, unde modelul a pozat în diferite ipostaze provocatoare.

Melania ar putea fi singura Primă Doamnă din Statele Unite care a pozat nud, dar aceasta este mândră de „realizarea” sa. Confom GQ, Melania ar fi declarat că apariția ei pe copertă și în provocatorul pictorial este „una dintre cele mai mari realizări ale sale”. Se pare că lui Donald i-ar fi plăcut atât de mult shooting-ul încât le-a cerut fotografilor care i-au pozat soția să îi trimită fotografiile la birou.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce de aniversări a avut în familie în ultimele zile Valentina Pelinel

Tabu Tabu

Cum să repari o unghie ruptă fără să o tai. 4 trucuri istețe!

Andreea Damian

Cum a ajuns Denisa de la Bambi milionară în euro în doar 3 ani

Andreea Damian

Filmul pentru copii Abominable stârnește o furtună geopolitică

Andreea Damian

Kylie Jenner, cel mai bine plătită celebritate din 2020 și singura femeie din TOP 10. Câți bani a strâns mezina familiei Kardashian?

Andreea Damian

Top 15 citate celebre despre viata

realitatea

Scrie un comentariu