Home > Fashion > Melania Trump, „săptămâna modei” în Japonia

Melania Trump, „săptămâna modei” în Japonia

melania trump

Weekendul trecut, Donald şi Melania Trump s-au aflat într-o vizită în Japonia, unde prințul moștenitor Naruhito a preluat oficial Tronul Crizantemelor la începutul acestei luni, la o zi după ce tatăl său Akihito a abdicat.

Președintele Statelor Unite și soția sa au sosit în Țara Soarelui Răsare pe 25 mai, pentru o vizită de stat de 4 zile. Au fost programate întâlniri cu noul împărat, urcat recent pe tron,  precum și o serie de alte evenimente, cum ar fi participarea la un meci de sumo și o cină la un restaurant tradițional nipon, împreună cu premierul Shinzo Abe și soția acestuia.

Vizita de stat a cuplului prezidențial american nu ar fi fost atât de interesantă dacă nu ar fi fost Prima Doamnă, care transformă orice vizită diplomatică într-un spectacol de modă. Ea și-a „prezentat” prima ținută chiar pe scara avionului, la sosirea în Japonia. Melania Trump a apărut în fața fotografilor într-o rochie care avea pe ea cărți poștale, semnată Calvin Klein, în valoarea de 3.900 de dolari.

A doua zi, aceasta a mers împreună cu Aki Abe, soția premierului japonez, la Muzeul de Artă Digitală din Tokyo. Melania a ales un costum de mătase de la Loro Piana de 3.500 de dolari.

Seara, la meciul de sumo și la cină, fostul model a purtat o rochie de culoare roz.

A treia zi a fost marcată de întâlnirea oficială cu împăratul Naruhito și împărăteasa Masako. Melania Trump a îmbrăcat o rochie altă ca zăpada, brodată cu flori, creată de Carolina Herrera. A costat „doar” 4.290 de dolari.

Donald și Melania Trump sunt primii demnitari care devin invitaţi de onoare de când împăratul a preluat tronul, pe 1 mai.

Articole asemanatoare
melania trump
Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani
Melania Trump a rupt o tradiție de la Casa Albă, veche de 300 de ani
melania trump
Melania Trump le dă replica celor care au ironizat-o
Melania Trump
Melania Trump, sumă „ridicol” de mare plătită pentru câteva ore de cazare la un hotel din Cairo

1 Response

  1. Pingback : Cum a apărut Melania Trump în Japonia - Stiri eZZ

Comenteaza acest articol

Melania Trump, „săptămâna modei” în Japonia

by Andreea Damian   1 min
1