Home > Lifestyle > Melania Trump, singură prin Africa. Care e, de fapt, natura relației cu soțul ei

Melania Trump, singură prin Africa. Care e, de fapt, natura relației cu soțul ei

melania trump

Melania Trump a plecat de una singură în Africa. Prima Doamnă a Americii se află într-o călătorie de o săptămână pe continentul negru, urmând să viziteze Ghana, Malawi, Kenya şi Egiptul. Aceste vizite alimentează zvonurile potrivit cărora mariajul ei cu președintele Donald Trump e pe cale să se destrame din cauza relației încordate pe care o au de mai mulți ani.

Fostul fotomodel de origine slovenă a sosit singură, luni, în Accra, capitala Ghanei. „Abia aştept să pun în lumină activitatea umanitară şi proiecte de dezvoltare reuşite în mai multe ţări“ africane, preciza Melania Trump în luna august. „Va fi prima mea vizită în Africa şi sunt entuziasmată la ideea de a afla despre probleme cu privire la copii de pe continent şi de a mă informa despre bogata sa istorie şi cultură“, a adăugat ea.

Să mai spele probabil din păcatele soțului ei, care denunța în trecut imigrația provenind din „ţări de rahat“, referindu-se la ţările africane, Melania Trump a decis să plece singură într-un turneu în Africa. Acolo are programate întâlniri cu primele-doamne din ţările pe care le va vizita, dar şi cu angajaţi ai USAID, agenţia americană pentru dezvoltare.

Cea de-a treia soție a președintelui american calcă astfel pe urmele lui Michelle Obama, care a călătorit la rândul ei de una singură pe când era primă-doamnă. De pe altă parte, Donald Trump nu a efectuat, de când a preluat mandatul de la Casa Albă, nicio vizită în Africa.

Se spune despre Melania și Donald Trump că au o relație toxică. Deși sunt căsătoriți de 13 ani, cei doi abia își vorbesc. Ba mai mult, sunt multe zile la rând în care ei nu ar şti nimic unul de altul. Trump nici nu îşi cunoaşte prea bine fiul, pe Barron, şi îl foloseşte doar atunci când apare în public. Mai mult decât atât, Melania și Donald Trump au dormitoare separate, fiind primul cuplu care face asta de la John şi Jackie Kennedy.

 

 

Articole asemanatoare
Arnold Schwarzenegger
Cum l-a ironizat Arnold Schwarzenegger pe Donald Trump
Alice Johnson
Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă
Rihanna
Rihanna, atac dur la adresa lui Donald Trump după atacurile sângeroase din SUA
Emmanuel Macron
Emmanuel Macron i-a promis lui Donald Trump că-i va trimite un nou copac

1 Response

  1. Cihodaru Catalina

    Melania Trump divorțează din cauza Președintelui Putin Melania este foarte îndrăgostită de el Este o femeie strict pe interese financiare nu la iubit niciodată cu adevărat pe Donald Trump .Sta cu el pentru imagine bani și Green Card Doar că acum i s-au aprins călcâiele după Vladimir Putin tot pentru bani .este un fel de văduva neagră care pentru o viață mai bună calca pe cadavre .Iubita oficiala a Presedintelui Putin din Romania Alina Cluj

Comenteaza acest articol

Melania Trump, singură prin Africa. Care e, de fapt, natura relației cu soțul ei

by Andreea Damian   1 min
1