Home > Lifestyle > Melania Trump, sumă „ridicol” de mare plătită pentru câteva ore de cazare la un hotel din Cairo

Melania Trump, sumă „ridicol” de mare plătită pentru câteva ore de cazare la un hotel din Cairo

Melania Trump

Peste 95.000 de dolari, aceasta este nota de plată pe care Departamentul de Stat al Statelor Unite a plătit-o pentru  câteva ore pe care Melania Trump le-a petrecut în camera unui hotel de lux din Cairo. E strigător la cer ce se întâmplă, cred utilizatorii de Twitter, care au reacționat imediat când au aflat suma exorbitantă pe care contribuabilii au plătit-o pentru Prima Doamnă.

Deși Melania Trump a petrecut doar șase ore în Cairo și nu a stat peste noapte, hotelul Semiramis Intercontinental a taxat-o scump. Americanii își vor aminti cu siguranță vizita ei din 30 de septembrie din Cairo. Pentru că nota de plată s-a ridicat la 95.050 de dolari. Cel mai probabil, suma a acoperit și cheltuielile echipei de angajați care a însoțit-o pe Melania în Egipt.

Hotelul dispune de un restaurant exclusivist și camere de lux, în care oaspeții pot admira, seară de seară, apusul peste fluviul Nil. Cea mai ieftină cameră costă 119 dolari pe noapte, iar apartamentul prezidențial costă 699 de dolari pe noapte.

Și președintele Donald Trump a dat dovadă de multă aroganță în iulie 2017. Tot Administrația SUA a plătit aproape 60.000 de euro pentru a ocupa în întregime complexul hotelier din Scoția în care a fost cazat președintele și care este deținut de familia prezidențială.

Documente oficiale obținute de publicația The Scotsman arată că Departamentul de Stat a plătit echivalentul a 52.477 de lire sterline (58.831 de euro) companiei SLC Turnberry Ltd, care deține complexul hotelier scoțian South Ayrshire.

Alături de Donald Trump, la acest complex hotelier au fost soția sa, Melania Trump, fiul său, Eric Trump, și membri ai delegației oficiale, inclusiv John Kelly, șeful Cancelariei de la Casa Albă, Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt prezidențial, și Dan Scavino, director pentru comunicarea pe rețele de socializare online.

Donald Trump a cumpărat complexul hotelier din Scoția în aprilie 2014, pentru suma de 60 de milioane de dolari, numindu-l “Trump Turnberry” dar a demisionat în ianuarie 2017, înainte de începerea mandatului de președinte.

Articole asemanatoare
david Beckham
David Beckham deschide primul său hotel împreună cu chef Gordon Ramsay
melania trump
Melania Trump, „săptămâna modei” în Japonia
melania trump
Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani
Melania Trump a rupt o tradiție de la Casa Albă, veche de 300 de ani

Comenteaza acest articol

Melania Trump, sumă „ridicol” de mare plătită pentru câteva ore de cazare la un hotel din Cairo

by Andreea Damian   1 min
0