Tabu
BEAUTY PEOPLE Slider

Melanie Griffith are nasul distrus de cancer. A avut curaj să pozeze nemachiată

melanie griffith

Melanie Griffith a arătat care sunt efectele cancerului de piele. Actrița a postat un selfie pe Instagram prin care trage un semnal de alarmă privind protecția solară. Fosta soție a actorului Antonio Banderas a pozat fără niciun strop de machiaj ca să arate ce progrese a făcut în lupta cu teribila maladie.

Actrița în vârstă de 61 de ani s-a fotografiat cu un pansament pe nas și a comentat: „Bandajată din nou după dermabraziune, ultimul pas pentru a înlătura celulele cancerului de piele”. Cu această ocazie, Griffith le îndeamnă pe femei să folosească întotdeauna o cremă cu factor de protecție solară atunci când fac plajă și mai ales, să viziteze regulat medicul dermatolog.

Melanie Griffith a suferit în tăcere și a dezvăluit abia în urmă cu jumătate de ani că se luptă cu cancerul de piele. Abia după ce a fost ironizată pentru urâta cicatrice de pe nas, a spus ce a păţit. „Am fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru a mi se extirpa un carcinom de pe nas”, a dezvăluit vedeta. Ea a ţinut să facă această mărturisire pentru a pune capăt glumelor proaste care se făceau pe seama sa, din cauza urâtei cicatrice care i-a mutilat nasul.

După ce medicii i-au extirpat tumoarea de pe nas, Melanie Griffith a făcut tratamente peste tratamente şi a stat numai pansată până ce rana s-a vindecat. Într-un interviu pe care l-a acordat revistei InStyle, aceasta a mărturisit că atunci când ești actriță, e un lucru înfiorător să umbli cu cicatrici pe nas, pentru că „de față depinde munca” ei. „Arăt ca un porc”, a glumit ea.

În 2009, actriţa a mai suferit o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea unor celule canceroase de pe faţă. „Arăt ca un porc”, a glumit ea.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Legătura strânsă dintre obezitate și depresie ar trebui să le îngrijoreze mai mult pe femei

Andreea Damian

Cum a fost răsfățată Mădălina Ghenea de ziua de naștere

Tabu Tabu

Artistul din România care s-a sinucis pentru că părinții săi erau plecați peste hotare

Tabu Tabu

Strălucire

realitatea

Ralph Lauren a lansat colecţia de toamnă dedicată „Prietenilor tăi”, cu ocazia aniversării de 25 de ani

Andreea Damian

Ce planuri de viitor are mămica Ramona Bădescu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu