Tabu
PEOPLE Slider

Melissa McCarthy a slăbit 34 de kilograme cu o dietă foarte populară

Melissa McCarthy

Melissa McCarthy a devenit aproape de nerecunoscut după ce a reușit să dea jos nu mai puțin de 34 de kilograme. Simpatica actriță, în vârstă de 47 de ani, a slăbit cu ajutorul unei diete foarte cunoscute, dieta ketogenică.

Cunoscută pentru rolurile sale din serialele „Fetele Gilmore” și „Mike și Molly”, Melissa McCarthy nu a lăsat niciodată ca farmecul mediului în care lucrează să îi afecteze stima de sine în ciuda aspectului ei fizic sau să îi altereze standardele de frumusețe.

Fanii care au vizionat trailerul celui mai recent film în care joacă actrița, „Life Of The Party”, au rămas de-a dreptul șocați. Abia o recunoșteau pe Melissa McCarthy. Odată cu felicitările, Melissa a fost asaltată de admiratori și pentru a deconspira modul prin care a reușit o asemenea performanță într-un timp atât de scurt.

Înainte de a începe filmările, vedeta americană s-a apucat de dieta ketogenică, o dietă extrem de populară și la noi, iar rezultatul i-a fost cu siguranță de folos, cu atât mai mult cu cât Melissa are filmat o scenă destul de hot, în pat, alături de un tânăr student de 22 de ani, interpretat de Luke Benward.

Melissa McCarthy a dezvăluit că a ținut o dietă graduală, în șase luni, pentru a se pregăti pentru rolul din filmul amintit mai sus. Rezultatele au fost excepționale, iar actrița se declară mai mult decât mulțumită. „Se poate să fie cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viața mea. Mă simt uimitor”, a declarat aceasta.

Chiar și după transformarea sa, Melissa McCarthy consideră să credă că „silueta perfectă”, nu există. Potrivit acesteia, faptul că ești slab nu definește frumusețea. „Cunosc femei care apar în reviste și despre care se spune că sunt perfecte, dar de cele mai multe ori nici măcar nu arată așa cu adevărat”, a afirmat ea. „Dacă lumea consideră faptul că am slăbit că este cel mai interesant lucru la mine, atunci trebuie să îmi iau o fermă în Minessota și să las deoparte actoria”, a adăugat Melissa McCarthy.

Pe lângă dietă, vedeta a practicat arte marțiale, pentru a-și schimba și mentalitatea. „Am încetat cu adevărat să mă îngrijorez”, a explicat ea pentru revista Life & Style. „Cred că există ceva care să mă relaxeze destul de mult și să nu devin foarte nervoasă, e un lucru bizar, dar care a funcționat. Poate că este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Mă simt minunat”, susține Melissa McCarthy.

ARTICOLE SIMILARE

Ghid de consumabile medicale și spitalicești – Produse de îngrijire pentru mame și copii

Andreea Damian

Cum au devenit chiloții imenși ai lui Bridget Jones o declarație politică?

realitatea

Vedete nascute pe 4 septembrie!

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu