Home > Agenda > Membrii Nouvelle Vague sunt fani declarați Depeche Mode

Membrii Nouvelle Vague sunt fani declarați Depeche Mode

Olivier Libaux, unul dintre cei doi producători francezi din spatele proiectului Nouvelle Vague, a declarat că Depeche Mode reprezintă una dintre trupele sale preferate și una dintre puținele formatți pentru care Nouvelle Vague ar face un album tribut.

„Sunt foarte multe trupe și foarte mulți artiști influenți care ar merita un album special dedicat muzicii lor, însă pentru noi, cel mai interesant ar fi să încercăm ceva cu Depeche Mode” declară încântat Olivier.

Având ca sursă de inspirație muzica punk și post-punk, alături de curentul new-wave, grupul Nouvelle Vague a fost înființat de către producătorii francezi Marc Collin și Olivier Libaux.

În 2004, Nouvelle Vague a debutat în Europa cu albumul omonim, un an mai târziu LP-ul aducându-le succesul și dincolo de ocean, în Statele Unite.

Cel de-al doilea material discografic, „A Bande a Part”, a fost lansat în 2006, urmat în 2007 de „Coming Home”. Printre piesele „reinventate” de către Marc și Olivier în genul Nouvelle Vague se numără și celebrul hit Depeche Mode, "Just Can’t Get Enough".

Alături de Depeche Mode, și alte trupe celebre precum Sex Pistols, New Order, Joy Division sau Blondie s-au bucurat de reintepretări în stil bossa nova marca Nouvelle Vague.

Săptămâna aceasta, pe 22 noiembrie, trupa franceză va susține un concert la Sala Palatului din București, în cadrul „Fusion Studio Weekend”, un proiect muzical inedit prezentat de Romtelecom Clicknet.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la diferite categorii de preț, în funcție de poziția în sală – 60, 85, 110 și 140 de lei – și mai pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta.

Articole asemanatoare
vară
Noul normal după 1 iunie. Unde ne vom distra vara aceasta
spectacole
Spectacolele în aer liber ar putea fi reluate din 15 iunie. Iată în ce condiţii
loredana
Loredana este nostalgică după ce i s-au anulat concerte mari
Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai

Comenteaza acest articol

Membrii Nouvelle Vague sunt fani declarați Depeche Mode

by realitatea   1 min
0