Tabu
Image default
CULTURE

Membrii Nouvelle Vague sunt fani declarați Depeche Mode

Olivier Libaux, unul dintre cei doi producători francezi din spatele proiectului Nouvelle Vague, a declarat că Depeche Mode reprezintă una dintre trupele sale preferate și una dintre puținele formatți pentru care Nouvelle Vague ar face un album tribut.

„Sunt foarte multe trupe și foarte mulți artiști influenți care ar merita un album special dedicat muzicii lor, însă pentru noi, cel mai interesant ar fi să încercăm ceva cu Depeche Mode” declară încântat Olivier.

Având ca sursă de inspirație muzica punk și post-punk, alături de curentul new-wave, grupul Nouvelle Vague a fost înființat de către producătorii francezi Marc Collin și Olivier Libaux.

În 2004, Nouvelle Vague a debutat în Europa cu albumul omonim, un an mai târziu LP-ul aducându-le succesul și dincolo de ocean, în Statele Unite.

Cel de-al doilea material discografic, „A Bande a Part”, a fost lansat în 2006, urmat în 2007 de „Coming Home”. Printre piesele „reinventate” de către Marc și Olivier în genul Nouvelle Vague se numără și celebrul hit Depeche Mode, "Just Can’t Get Enough".

Alături de Depeche Mode, și alte trupe celebre precum Sex Pistols, New Order, Joy Division sau Blondie s-au bucurat de reintepretări în stil bossa nova marca Nouvelle Vague.

Săptămâna aceasta, pe 22 noiembrie, trupa franceză va susține un concert la Sala Palatului din București, în cadrul „Fusion Studio Weekend”, un proiect muzical inedit prezentat de Romtelecom Clicknet.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la diferite categorii de preț, în funcție de poziția în sală – 60, 85, 110 și 140 de lei – și mai pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

IOANA BASESCU – nunta in secret la Azuga! EBA a lipsit!

CHARLIE HEBDO vandut in 5 milioane de exemplare! Ce are pe coperta

realitatea

Vedete nascute pe 12 august!

realitatea

Celebritati nascute pe 21 mai!

realitatea

JR a plecat definitiv dupa JOCK si MISS ELIE! A murit LARRY HAGMAN

Scrie un comentariu