Tabu
Image default
lifestyle

“O să-ţi BAG (…), să nu faci vreo fază!” Menghia l-a lăsat interzis pe Bote


Cătălin Botezatu a avut parte de o experienţă pe care nu o va uita niciodată. Unul dintre cele mai sexy fotomodele din lume i-a făcut o propunere cu care l-a blocat pe celebrul designer.

Este vorba de Catrinel Menghia care acum nu mai are nevoie de nicio prezentare. În urmă cu şase ani, ea încă nu cunoscuse imensul succes de care se bucură astăzi. Catrinel şi Cătălin s-au aflat împreună la o prezentare de modă. La începutul showului, Catrinel a venit cu o idee cu care să mai condimenteze spectacolul. Ea i-a propus un sărut mai profund pe care Cătălin Botezatu l-a povestit cu lux de amănunte.

“Totul s-a întâmplat brusc. Înainte să intram pe scenă, să înceapă prezentarea, ea mi-a zis Vreau să te sărut la final! O să-ţi bag limba în gura, să nu faci vreo fază, să mă pui în vreo lumină proastă. Eu am rămas uimit şi i-am zis imediat că e nebună, că e femeie măritată şi că s-ar putea ca lumea să comenteze. Mă gândeam să nu aibă probleme, dar, în cele din urmă, aşa am făcut. O iubesc pe Catrinel, şi acum vorbim, este o adevărată profesionistă”, a declarat Bote pentru WOWbiz.

ARTICOLE SIMILARE

Cazul OMAR HAYSSAM: Rapit de serviciile secrete romanesti …dar falit! Unde sunt 100.000.000 euro?

Chanel, reprezentat de Emma Watson

realitatea

Johnny Deep, beat prin baruri – VIDEO

realitatea

Christina Aguilera a câștigat 1 milion de dolari în noaptea de Halloween

realitatea

Se redeschide Băneasa Drive In Cinema

realitatea

O scurtă istorie a ginului, din 1790 până astăzi

Tabu Tabu

Scrie un comentariu