Home > Agenda > stiri > “O să-ţi BAG (…), să nu faci vreo fază!” Menghia l-a lăsat interzis pe Bote

“O să-ţi BAG (…), să nu faci vreo fază!” Menghia l-a lăsat interzis pe Bote


Cătălin Botezatu a avut parte de o experienţă pe care nu o va uita niciodată. Unul dintre cele mai sexy fotomodele din lume i-a făcut o propunere cu care l-a blocat pe celebrul designer.

Este vorba de Catrinel Menghia care acum nu mai are nevoie de nicio prezentare. În urmă cu şase ani, ea încă nu cunoscuse imensul succes de care se bucură astăzi. Catrinel şi Cătălin s-au aflat împreună la o prezentare de modă. La începutul showului, Catrinel a venit cu o idee cu care să mai condimenteze spectacolul. Ea i-a propus un sărut mai profund pe care Cătălin Botezatu l-a povestit cu lux de amănunte.

“Totul s-a întâmplat brusc. Înainte să intram pe scenă, să înceapă prezentarea, ea mi-a zis Vreau să te sărut la final! O să-ţi bag limba în gura, să nu faci vreo fază, să mă pui în vreo lumină proastă. Eu am rămas uimit şi i-am zis imediat că e nebună, că e femeie măritată şi că s-ar putea ca lumea să comenteze. Mă gândeam să nu aibă probleme, dar, în cele din urmă, aşa am făcut. O iubesc pe Catrinel, şi acum vorbim, este o adevărată profesionistă”, a declarat Bote pentru WOWbiz.

Articole asemanatoare
catrinel menghia
Catrinel Menghia face furori la Cannes. Iată cele mai spectaculoase ținute!
7 Sfaturi pentru o viata sanatoasa
CATRINEL MENGHIA, mai sexy ca MADALINA GHENEA! Pictorialul care rastoarna ierarhiile!
BARBATII din viata IULIEI POPOVICI, femeia care-i face un copil lui TUDOR CHIRILA

Comenteaza acest articol

“O să-ţi BAG (…), să nu faci vreo fază!” Menghia l-a lăsat interzis pe Bote

by   1 min
0