Home > Lifestyle > Stiri > Ce MENIU va avea la nunta ELENA BASESCU

Ce MENIU va avea la nunta ELENA BASESCU

Pe 1 septembrie, Palatul Snagov găzduieşte nuntă mare. Mezina preşedintelui şi alesul inimii sale, Bogdan Ionescu, alias Syda, îi aşteaptă pe cei aproape 450 de invitaţi la un festin sofisticat, organizat într-un cort uriaş. Meniul ales de EBA cu firma de evenimente nu e, totuşi, unul foarte scump. Cu doar 98 de euro de persoana, invitaţii vor servi bucate alese.

Nuntaşii au de ales între buşeuri cu surimi, icre de Manciuria, caviar, jambon sau creveţi, dar şi alte feluri alese, precum parfait de pasăre cu dulceaţă de ceapă roşie şi strugure pe măr copt, gelatină de fazan învelită în mozaic de legume şi simfonie de fructe de mare cu somon fumé. La al treilea fel, mirii ar putea opta pentru mai multe feluri de fripturi, iar ospăţul va continua cu un grătar în aer liber.

Meniul va costa circa 450 de lei

  • La gustare, se vor servi opt sortimente. EBA şi Syda îşi vor trata invitaţii  cu trandafir de mozzarella pe kiwi, parfait de pasăre cu dulceaţă de ceapă roşie şi strugure pe măr copt, galantină de fazan învelită în bacon cu mozaic de  legume, simfonie de fructe de mare şi somon, ciuperci umplute cu spanac şi  crustă de ierburi gratinate, jambon de Parma şi pepene galben, rulou de vinete  irlandeze, batoane de mozzarella învelite în bacon.
  • Urmează peştele – rulou de pangasius umplut cu broccoli servit cu legume  mediteraneene la cuptor -, apoi mirii au de ales între sărmăluţele şi rulada de  viţel.
  • La desert, invitaţii se vor delecta cu tort şi cu îngheţată cu alune sau cu  fructe.
  • Ca băuturi, se vor servi whisky, gin, Campari, Martini şi votcă, vin alb  Sauvignon Blanc, vin roşu Cabernet Sauvignon şi şampanie. Conform site-ului  Palatului Ştirbey, un astfel de meniu costă 98 de euro, adică 450 de  lei.
Articole asemanatoare
Fotografiile de nuntă ale lui Blake Lively și Ryan Reynolds sunt interzise pe Pinterest
pește
Meniul preferat și de români care dispare de la fast-food, din cauza schimbărilor climatice
Ce se mai vede pe Youtube: nunți cu animatoare semidezbrăcate alături de bunica și junior
Trenduri de nuntă în 2019 – Cele mai apreciate stiluri de nuntă

1 Response

  1. Pingback : Meniul de la nunta Elenei Basescu | Constanteanul.com

Comenteaza acest articol

Ce MENIU va avea la nunta ELENA BASESCU

by   1 min
1