Tabu
Image default
lifestyle

Mercedes-Benz, un accesoriu de lux asortat oricărei colecții

Eleganța și stilul Mercedes-Benz au găsit corespondentul perfect în creațiile unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri din România. Lansarea colecției primăvară – vară 2009, intitulată sugestiv ”Rochia”, a avut loc într-un cadru sofisticat, în fosta locație a Uniunii Artiștilor Plastici.

Cei prezenți la eveniment au privit creațiile originale ale designerului și au avut ocazia de a admira noul Mercedes-Benz GLK, un autovehicul menit să revoluționeze lumea SUV-urilor, dar și alte modele ale celebrei mărci. De asemenea, cei interesați, au fost invitați de către reprezentanții Mercedes-Benz să experimenteze noile autovehicule în cadrul unui test drive.

 Conceptul colecției lui Răzvan Ciobanu a surprins invitații de seamă prezenți la eveniment – un tânăr burghez din anii ‘50 moștenește o casă superbă și după o petrecere imensă, în dimineața următoare, printre confetii împrăștiate și lumânările arse, își amintește de toate femeile superbe din seara precedentă. În cele patru încăperi ale locației, câte un instrument a asigurat muzica de fundal – o vioară, un violoncel, o harpă și un flaut, în timp ce într-una dintre aceste încăperi, tânărul burghez a urmărit defilarea manechinelor.

ARTICOLE SIMILARE

Supergirl

realitatea

Expo benzi desenate made in France la Green Hours

realitatea

ALINA, iubita lui Vladimir Putin, are o noua jucarie

Există o persoană care o vorbeşte de rău pe Kate Winslet! Ştii cine e?

realitatea

Catherine Zeta Jones vrea s-o joace pe Susan Boyle

realitatea

Ghici cine…

realitatea

6 comentarii

gandacika 17 July 2008 at 13:15

haideti sa vb c toti dirty 😛

Răspunde
sailormoon 17 July 2008 at 14:11

n-am testat inca dirty talk tocmai pt ca it doesn’t suit me, i guess. dar ar fi o experienta de incercat. banuiesc ca trebuie bifata si chestia asta intr-un cumplu, sa mai spice up the sex

Răspunde
jhumpa 9 August 2008 at 10:46

eu am folosit dirty talk si e chiar incitant. la inceput nu am avut curaj si mi-a fost rusine, dar treptat m-am acomodat si acum imi place, dar bineinteles nu tot timpul

Răspunde
Dodoboy 19 October 2008 at 17:31
Răspunde
Dodoboy 19 October 2008 at 17:34

ooo daaa! vorbitul dirty in pat este chiar super. dar nu mereu, bineinteles

Răspunde
Jane26 30 November 2008 at 19:44

Asa cum nu poti in public sa faci ceea ce faci in pat la fel nu este frumos sa vorbesti in public ceea ce este chiar indicat sa vorbesti in pat.
Ma incita dirty talk-ul si nu este o ipocrizie.

Răspunde

Scrie un comentariu