Tabu
Image default
lifestyle

Mercedes-Benz, un accesoriu de lux asortat oricărei colecții

Eleganța și stilul Mercedes-Benz au găsit corespondentul perfect în creațiile unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri din România. Lansarea colecției primăvară – vară 2009, intitulată sugestiv ”Rochia”, a avut loc într-un cadru sofisticat, în fosta locație a Uniunii Artiștilor Plastici.

Cei prezenți la eveniment au privit creațiile originale ale designerului și au avut ocazia de a admira noul Mercedes-Benz GLK, un autovehicul menit să revoluționeze lumea SUV-urilor, dar și alte modele ale celebrei mărci. De asemenea, cei interesați, au fost invitați de către reprezentanții Mercedes-Benz să experimenteze noile autovehicule în cadrul unui test drive.

 Conceptul colecției lui Răzvan Ciobanu a surprins invitații de seamă prezenți la eveniment – un tânăr burghez din anii ‘50 moștenește o casă superbă și după o petrecere imensă, în dimineața următoare, printre confetii împrăștiate și lumânările arse, își amintește de toate femeile superbe din seara precedentă. În cele patru încăperi ale locației, câte un instrument a asigurat muzica de fundal – o vioară, un violoncel, o harpă și un flaut, în timp ce într-una dintre aceste încăperi, tânărul burghez a urmărit defilarea manechinelor.

ARTICOLE SIMILARE

Michael Jackson, omagiat la B-™ESTFEST!

realitatea

Spectacular, Spectacular! Radu Afrim inovează Gala Tânărului Actor

Art for life – eveniment caritabil

Prima fotografie cu nepotul lui Jim Carey

realitatea

Cea de a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional “Nopti Albe de Acordeon va avea loc în perioada 21-23 octombrie 2011

realitatea

Trupa Deko la lansarea Punchline.ro

realitatea

Scrie un comentariu