Home > Agenda > eveniment > Mercedes-Benz Viano, tărâmul eroilor

Mercedes-Benz Viano, tărâmul eroilor

Mercedes-Benz Viano sărbătorește lansarea noului blockbuster "The Chronicles of Narnia: Prince Caspian of Narnia" printr-un roadshow intitulat “Tărâmul eroilor". Fanii Narnia și Mercedes-Benz de toate vârstele își pot cunoaște eroii preferați în cadrul evenimentelor din Germania, Franța, Belgia, Spania, Italia și Marea Britanie.

În cadrul acestui roadshow, interiorul unui Mercedes-Benz Actros a fost transformat într-o lume a aventurii, adică un "colț al copiilor" cu decoruri originale din film. De asemenea, oferă ocazia unică de a face fotografii cu personajele de basm din Narnia. Aventurierii de vârste mai mari se pot juca de-a eroii într-o "misiune" cu Mercedes-Benz Viano. Nu este doar un eveniment, este o experiență de care se poate bucura întreaga familie. Pentru mai multe informații și oferte, vizitați: www.mercedes-benz.de/narnia

Versatilitatea, varietatea de modele și gama largă de opțiuni îți permit să găsești un Viano care îți va satisface toate necesitățile. Viano reprezintă combinația de succes dintre măsurile de siguranță performante, un interior spațios și un motor curat și economic. Fiecare zi este o aventură cu Mercedes-Benz Viano.

Mai multe informații Mercedes-Benz pe www.media.daimler.com


Comenteaza acest articol

Mercedes-Benz Viano, tărâmul eroilor

by realitatea   1 min
0