Tabu
LIFE & LOVE

Mergi singură la o nuntă? Ghid de supraviețuire

nuntă

Crezi că sună înspăimântător să mergi la o nuntă singură și să nu cunoști pe nimeni? Asta nu ar trebui să te împiedice să te distrezi. Dacă alegi ținuta potrivită și ai o apariție spectaculoasă, cu siguranță nunta respectivă va deveni un eveniment memorabil, nu doar pentru tine, dar și pentru ceilalți oaspeți.

Cum să te distrezi singură la o nuntă?

Înainte de a veni cu o scuză și de a decide să nu mai participi niciodată la o nuntă, ar trebui să știi că a fi o invitată fără partener poate fi și distractiv. Cum? Iată cinci sfaturi care îți oferă garanția că vei supraviețui oricărei nunți.

Ai grijă cum te îmbraci. Trebuie să arăți șic, fără a fi extravagantă; să fii decen­tă, fără a te transforma într-o femeie de afaceri rigidă.

Nu fi deprimată! Când observi expresia de fericire de pe fața amicei tale, îmbrăcată în cea mai frumoasă ro­chie de mireasă pe care ai văzut-o vreodată, nu ceda și mai ales, nu plânge!

Găsește-ți o prietenă cu care să stai. Sau, mai bine, încearcă să te integrezi într-un grup.

Nu încerca să te transformi în „maestrul de ceremonii al petrecerii”. E bine să ai simț organizatoric, dar nu trebuie să cazi în capcana „fata singură bună la toate”. Și, orice ai face, NU încerca cu disperare să prinzi buchetul!

Profită de poziția ta de celibatară. Ai grijă să ai o apariție memorabilă; poartă niște sandale cu tocuri imense și cumpără o rochie de seară fabuloasă. De asemenea, fii atentă la machiaj și coafură.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile si barbatii pot fi doar prieteni?

realitatea

Prezentatoare TV santajata cu poze NUD!

Si-a vandut VIRGINITATEA pe internet! Ce au facut parintii!

Când au avut loc primele relații sexuale ale omului

Andreea Damian

Afla cum ar fi bine sa discuti cu copilul tau despre sex

realitatea

Andreea Ibacka a pozat sexy pentru Cabral

Scrie un comentariu