Home > Slider > Meryl Streep, adevărata poveste din spatele mariajului ei

Meryl Streep, adevărata poveste din spatele mariajului ei

meryl streep

Meryl Streep și Don Gummer au demonstrat că iubirea adevărată și parteneriatul sunt posibile într-o relație. Sunt împreună de aproape 40 de ani, dar se adoră ca-n prima zi.

Una dintre cele mai iubite și respectate figuri din industria cinematografică este o femeie împlinită. Are o relație minunată care durează de 4 decenii și se bucură de un succes răsunător. În vârstă de 68 de ani, actrița deține 3 statuete Oscar și recordul celor mai multe nominalizări la Premiile Oscar, 21 la număr.

De-a lungul carierei sale de succes, Meryl Streep a fost sprijinită necondiționat de soțul ei, Don Grummer. În anul 1978, Meryl a fost devastată de moartea iubitului ei, John Cazale, răpus de cancer pulmonar. Aceasta a plâns pe umărul prietenului acestuia, Don Grummer, iar în timpul filmărilor pentru „Kramer Vs. Kramer” (1979), Meryl Streep care avea 29 de ani, a decis să se mute în apartamentul lui Don Grummer. La 6 luni de la decesul lui Cazale, Meryl și Don s-au căsătorit în grădina casei părintești în septembrie 1978, potrivit People.

Multe persoane s-au mirat cât de repede cei doi s-au căsătorit, inclusive mama ei, dar cuplul a demonstrat cât de puternică e relația lor. Cei doi s-au sprijinit reciproc indiferent de circumstanțe. Dovadă stau anii petrecuți împreună și cei patru copii pe care îi au: Henry Wolfe, de 36 de ani, Mamie , de 32 de ani, Grace, de 29 de ani, și Louisa, de 24 de ani.

La fiecare apariție a cuplului pe covorul roșu, fotografii surprindeau doi oameni fericiți, mereu cu zâmbetul pe buze. Don Gummer s-a aflat lângă Meryl Streep ori de câte ori aceasta înregistra câte un succes și i-a dovedit că se poate baza oricând pe el.

 

Meryl Streep, în „Diavolul se îmbracă de la Prada”

Articole asemanatoare
actrițe
18 actrițe pe care le știm doar bătrâne. Cât de frumoase erau în tinerețe!
Dame Julie Walters a crezut că Mamma Mia 2 va fi “groaznic”
Celebritati nascute pe 22 iunie!
Nominalizată de-a pururi, câştigătoare (aproape) niciodată

Comenteaza acest articol

Meryl Streep, adevărata poveste din spatele mariajului ei

by Andreea Damian   1 min
0