Tabu
PEOPLESlider

Meryl Streep, adevărata poveste din spatele mariajului ei

Meryl Streep și Don Gummer au demonstrat că iubirea adevărată și parteneriatul sunt posibile într-o relație. Sunt împreună de aproape 40 de ani, dar se adoră ca-n prima zi.

Una dintre cele mai iubite și respectate figuri din industria cinematografică este o femeie împlinită. Are o relație minunată care durează de 4 decenii și se bucură de un succes răsunător. În vârstă de 68 de ani, actrița deține 3 statuete Oscar și recordul celor mai multe nominalizări la Premiile Oscar, 21 la număr.

De-a lungul carierei sale de succes, Meryl Streep a fost sprijinită necondiționat de soțul ei, Don Grummer. În anul 1978, Meryl a fost devastată de moartea iubitului ei, John Cazale, răpus de cancer pulmonar. Aceasta a plâns pe umărul prietenului acestuia, Don Grummer, iar în timpul filmărilor pentru „Kramer Vs. Kramer” (1979), Meryl Streep care avea 29 de ani, a decis să se mute în apartamentul lui Don Grummer. La 6 luni de la decesul lui Cazale, Meryl și Don s-au căsătorit în grădina casei părintești în septembrie 1978, potrivit People.

Multe persoane s-au mirat cât de repede cei doi s-au căsătorit, inclusive mama ei, dar cuplul a demonstrat cât de puternică e relația lor. Cei doi s-au sprijinit reciproc indiferent de circumstanțe. Dovadă stau anii petrecuți împreună și cei patru copii pe care îi au: Henry Wolfe, de 36 de ani, Mamie , de 32 de ani, Grace, de 29 de ani, și Louisa, de 24 de ani.

La fiecare apariție a cuplului pe covorul roșu, fotografii surprindeau doi oameni fericiți, mereu cu zâmbetul pe buze. Don Gummer s-a aflat lângă Meryl Streep ori de câte ori aceasta înregistra câte un succes și i-a dovedit că se poate baza oricând pe el.

 

Meryl Streep, în „Diavolul se îmbracă de la Prada”

ARTICOLE SIMILARE

Mary J. Blige va primi premiul “Lifetime Achievement” la Premiile BET

realitatea

Decizie importantă luată de Eva Mendez pentru fetițele ei

Andreea Damian

Boyan Slat, geniul care a spus că va face Pacificul să se curețe singur

Andreea Damian

Covid-19: acest simptom particular ar indica o imunitate „prea puternică”

Andreea Damian

Tot ce trebuie să știți despre Oscarurile din 2021

Andreea Damian

Cât a costat rochia de mireasă a Oanei Moșneagu. Nici pantofii n-au fost ieftini

Andreea Damian

Scrie un comentariu