Home > What's hot > Mesajul de adio trimis fratelui sau de LUCA CALINESCU / Posibila sursa a depresiei – un medicament impotriva acneei!

Mesajul de adio trimis fratelui sau de LUCA CALINESCU / Posibila sursa a depresiei – un medicament impotriva acneei!

Cu o zi înainte să-şi pună capăt zilelor, Luca Călinescu i-a trimis un mesaj lui Petru, fratele lui, pe pagina de Facebook, postand melodia “One Day Like This” a trupei Elbow (de pe albumul “The Seldom Seen Kid”), cantecul pe care acesta l-a interpretat la absolvire in 2008. Printre versurile cu o puternica incarcatura emotionala se remarca in special unul: “Kiss me like we die tonight” (n.r. ? “Saruta-ma ca si cand am muri in aceasta seara”).

Mai mult, mesajul continua: “One day like this a year’d you see me right” (n.r. ? “Intr-o astfel de zi, o data pe an, m-ai vedea cu alti ochi”). 
pe care i l-a transmis Luca înainte să-şi pună capăt zilelor.

“Mi-ai trimis această melodie duminică pe Facebook, acum îţi trimit şi eu aceeaşi piesă pentru a-ţi spune că nu erai irelevant şi neajutorat. Eşti cel mai curajos, cel mai organizat, capabil, frumos, cel mai iubit băiat pe care l-am cunoscut în toată viaţa mea. Te iubesc, frăţiorul meu mai mic, cu toată inima mea şi voi şti întotdeauna că şi tu simţi la fel! Dumnezeu să te binecuvânteze!”, i-a scris Petru Călinescu fratelui său pe Facebook.

Ascultati MELODIA AICI:

O incredibilă ipoteză a fost lansată la scurt timp după moartea fiului cel mic al lui Florin Călinescu. Se pare că Luca Călinescu ar fi făcut depresie din cauza unui medicament pentru tratarea acneei.

Tratamentul urmat este cunoscut ca fiind extrem de puternic și cu multe efecte secundare. Persoanele care urmează un tratament pentru acneea severă pot prezenta un risc mai mare de sinucidere, însă este posibil ca acest risc să fie cauzat şi de depresia care este legată, în general, de această afecţiune a pielii.

“Am aflat de la cei care m-au sunat că s-ar fi descoperit că fiul lui Florin Călinescu făcea tratament cu Roaccutane. Comentariul meu este unul singur: că Roaccutane este una dintre substanţele care au efecte adverse, uneori depresie şi alte tulburări ale sistemului nervos central”, spune prof. dr. Florin Tudose, renumit psihiatru, pentru ziarul Ring.

Specialistul mai adaugă: “Cu ceva timp în urmă am aflat că Monica, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu, a făcut tratament cu Roaccutane, iar jurnaliştii mi-au cerut să comentez atunci acest lucru după ce s-a scris că Monica Columbeanu ar fi bătut-o pe fiica sa, Irinuca. (…) Ştiu că, la un moment dat, am spus că acest medicament, Roaccutane, poate avea efecte adverse asupra sistemului nervos central, poate să dea nervozitate, agresivitate, dar şi depresie.”


Comenteaza acest articol

Mesajul de adio trimis fratelui sau de LUCA CALINESCU / Posibila sursa a depresiei – un medicament impotriva acneei!

by   1 min
0