Tabu
Image default
PEOPLE

Mesajul Ancăi Sereea după ce s-a externat din spital

Fosta știristă și soția compozitorului Adrian Sină de la Akcent a ajuns la spital și a publicat acest lucru pe rețelele de socializare. Dar iată că Anca Serea, mamă a șase copii, a fost externată deja și a ajuns acasă, de unde a publicat următorul mesaj pe rețelele de socializare.

“În sfârșit am ajuns acasă! Și… sunt puțin mai bine! Sănătatea este cel mai prețios lucru din viața unui om. Iar ultima săptămână mi-a demonstrat din plin cât de mult contează să ai grijă de tine, nu doar pentru binele tău, ci și pentru al celor care depind de tine sau al celor care țin la tine. Poate o parte din voi, prietenii de aici ați aflat că am ajuns internată în spital din cauza anemiei. Este o problema de care știam, dar nu i-am acordat niciodată importanța cuvenită.

familie anca serea
familie anca serea

Corpul meu a vrut să îmi transmită mesajul că muncesc prea mult, mă odihnesc prea puțin și nu am ținut cont de tratamentul pe care ar trebuit să îl urmez constant. Simptomele pe care le-am resimțit de data aceasta au fost că un duș rece. Am crezut efectiv că… nu o să-mi revin. Iar familia și foarte mulți prieteni s-au îngrijorat nespus. Mulțumesc tututor pentru că v-ați gândit la mine și poate v-ați rugat pentru binele meu. Va rog pe toți care citiți această postare să aveți grijă de voi, să nu credeți că problemele de sănătate pe care le aveți dispar de la sine sau că aveți timp să va ocupați de ele luna viitoare, poate anul viitor. Sănătatea noastră trebuie să fie o prioritate indiferent de orice! Va îmbrățișez cu dragoste, să fim sănătoși”, a scris Anca Serea pe contul ei.

ARTICOLE SIMILARE

Marius Elisei, gol pușcă lângă Oana Roman, în dormitor! Imaginea care a aprins internetul

Andreea Damian

Ce ar fi făcut Dana Rogoz dacă nu ar fi fost pandemie

Tabu Tabu

La ce viciu a renunțat Lili Sandu de când e însărcinată?

Tabu Tabu

Un milion de dolari pe an: incredibilul contract prenupțial dintre Kim Kardashian și Kanye West

Andreea Damian

ANNA LESKO – sexy la plaja in Africa! Galerie FOTO!

realitatea

Dana Rogoz pleacă din România cu fiica sa: „Realizez că nu va fi ușor”

Andreea Damian

Scrie un comentariu