Home > Lifestyle > Mesajul care i-a socat pe toti: “Nu te vom uita niciodata, Inna!”

Mesajul care i-a socat pe toti: “Nu te vom uita niciodata, Inna!”

Admiratorii Innei au postat zeci de mesaje in care-si exprimau regretul pe retelele de socializare, asta dupa ce Teo, prezentatorul unei emisiuni online, a lansat un concurs sinistru.

“Ca sa o ajutam pe Inna sa-si creasca profilul pe retelele de socializare, hai sa facem urmatoarea chestie: Luati cu copy paste din descrierea videoclipului unul dintre cele trei statusuri, ‘Vei fi mereu in sufletele noastre! #RIPinna’, ‘Mult prea talentată pentru lumea asta! #RIPinna’, ‘Nu te vom uita niciodată Inna! #RIPinna’, puneti-l pe pagina voastra de Facebook si cine are mai multe share-uri la status primeste un kilogram de salata de vinete”, a propus Teo, prezentatorul emisiunii online.

Fanii cantaretei sunt extrem de revoltati pe realizatorul emisiunii, acestia exprimandu-si dezacordul fata de concursul lansat de el: “Cu asa ceva nu se glumeste. Ce mentalitate au acesti oameni? Si se dau drept fanii ei?”, “Ce oameni prosti, jur! Nu e de jucat cu asa ceva. Si, in plus, Inna nu are nevoie de ajutorul vostru pentru a se face cunoscuta, e deja superstar international”, “Ce oameni fara minte, cu glume proaste”.

Articole asemanatoare
costume de baie
Simbol antic pe zonele intime, noua modă a costumelor de baie printre vedetele autohtone
Noul sampon uscat pentru parul inchis la culoare
Celebritati nascute pe 7 aprilie!
SOPHIA A CALATORIT CU PISICA BIRMANEZA IN BRATE, LUANDU-L PRIN SURPRINDERE PE CONTROLOR!

Loading...

Comenteaza acest articol

Mesajul care i-a socat pe toti: “Nu te vom uita niciodata, Inna!”

by   1 min
0