Tabu
PEOPLE

Mesajul Danei Rogoz la împlinirea a 35 de ani

dana rogoz cu copii ei

Așa cum v-am anunțat deja, fosta Abramburica a împlinit 35 de ani și a publicat câteva mesaje pe rețelele de socialziare. Însă Dana Rogoz a scris și pe propriul blog un mesaj cu titlul “35” și cu titlul pe facebook “Am suflat în lumânări avându-i pe ei alături și în gând”
“Am împlinit 35 de ani. E destul de ciudat când îți pică ziua de naștere în pandemie, mai ales când cu un an în urmă, la Paris fiind, îți promiteai că vei face o petrecere mare, cum nu ai mai făcut de la 30!

dana rogoz si familia eiPentru că 35 de ani sună într-un fel… pune presiune, vă zic. Așadar ieri am trăit un mix de emoții. Așa cum am trăit de altfel tot anul trecut. Pe de o parte am avut o stare stranie legată de contextul actual, o stare de incertitudine, de parcă era și nu era ziua mea, ca și când anul asta ar fi mai degrabă într-o paranteză a omenirii. Nu știm dacă să îl număr sau nu, dacă se pune sau nu “aniversarea” în sine. Dar în același timp, vârsta de 34 de ani mie mi-a adus enorm de multe, așa că 35-ul m-a prins cu o mulțime de împliniri profesionale și, mai ales, personale. Am doi copii minunați și un partener de viață care mă iubește și mă înțelege ca nimeni altcineva.

dana rogoz si vlad alaturi de trei torturiSuntem sănătoși și învățăm de la o zi la altă să ne bucurăm mai mult de ce trăim, să vedem partea luminoasă a vieții, încercăm pe bune să fim mai buni, mai generoși, mai muncitori, mai răbdători, mai toleranți, mai înțelepți. De dimineață, când m-am trezit, Vlad și Radu au pus la cale o mică surpriză, așteptându-mă în mansardă cu tortul ales de ei, cu trompete, cu cântec și mare veselie. Am suflat în lumânări avându-i pe ei 3 lângă mine și în gândul meu. Pentru că știu cât sunt de fericită uitându-mă la ei. 35-ul asta a venit după 1 an de proiecții, festivaluri, nominalizări și premii cu filmul MO, după filmarea unui scurtmetraj și premieră altuia, după filmarea unui lungmetraj în UK, după o călătorie în Sri Lanka cu tuktuk ul, după cumpărarea unei căsuțe pe care abia așteptăm să o restaurăm, după o sarcina de 9 luni plină de emoții și nașterea fetiței mele minunate, în plină pandemie. Și toate astea și încă multe altele mi s-au întâmplat într-un singur an! Pare ireal, va jur”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei iar restul articolului îl citiți acolo.

ARTICOLE SIMILARE

Cleopatra Stratan, o nouă surpriză pentru fanii rețelelor de socializare

Tabu Tabu

Smiley se pregătește să joace într-un nou film

Tabu Tabu

Rusia eliberează 100 de balene ținute captive la presiunea lui Leonardo DiCaprio

Andreea Damian

Tina Turner, „simple the best” la 80 de ani

Andreea Damian

N-ai să crezi cum își distrează copiii Horia Brenciu în izolare

Tabu Tabu

Rihanna, piesă nouă după 4 ani de pauză. Ascult-o AICI!

Andreea Damian

Scrie un comentariu