Tabu
Image default
PEOPLE

Mesajul de dragoste al Adelei Popescu în plină epidemie de Corona Virus pentru Radu Vălcan

Îndrăgită actrița și prezentatoare TV are ceva probleme în plină epidemie de Corona Virus. Adela Popescu a rămas singură având în vedere că soțul ei Radu Valacan a plecat în Republica Dominicană să filmeze un reality-show iar ea a răcit și a rămas acasă alături de părinții ei și cei doi copii.
Adela Popescu a scris pe pagină ei de socializate că acum este singură și bolnavă după ce soțul ei Radu Vălcan a plecat la filmări în Republica Dominicană. Vedetă i-a făcut scris acestuia un mesaj interesant. “Declarație de dragoste. Cum naiba ai plecat tu fix acum??? Așa cum știi am rămas fără voce. Doamna Dr mi-a recomandat repaus vocal. Îți imaginezi tu cum mă descurc cu doi copii mici care nu ascultă nici când le vorbesc, dar când nici asta nu mai pot? O să-mi spui: “dar te ajută maică-ta, maică-mea”. Iar eu o să-ți răspund: “cum naiba ai plecat tu fix în perioada asta??? “ Mor de nervi! Da, știu, deplasarea e programată demult și da, știu, ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie jihadul.

Adela-Popescu-și-Radu-Vâlcan
Adela-Popescu-și-Radu-Vâlcan

Cu toate astea sunt furioasă pe ține… M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaintalnit și știu că la fundamentul lui stă lipsa ta. Știu că te uiți la știri, dar cum se vede de aici e greu de explicat. În fine… sper să îmi revină și vocea asta să pot să îți spun pe gură într-o formă elegantă cam tot ce simt. @raduvalcan” . Și înainte de acest mesaj Adela a mai publicat unul: “Când te panicheaza gândul că nu știi cum te vei descurcă cu doi copii mici în casă, plini de energie, și cu tatăl lor plecat departe, încearcă să îți imaginezi cum mă descurc eu cu doi copii mici în casă, plini de energie, cu tatăl lor plecat departe și cu recomandare fermă de REPAUS VOCAL”, a scris ea.

ARTICOLE SIMILARE

Cameron Diaz renunță la actorie ca să se dedice familiei

Andreea Damian

Fiul actorului Liam Neeson a renunțat la numele tatălui său. Motivul lui este impresionant

Andreea Damian

Beyonce, primul single de pe noul album. Spirit e cântecul perfect pentru un film Disney

Andreea Damian

Ce face Mihai Petre după ce a fost nevoit să renunțe la TV

Tabu Tabu

George Buhnici, arestat în Bulgaria. Ce a făcut vloggerul

Andreea Damian

Barack Obama a făcut un top al filmelor și serialelor lui preferate în 2019

realitatea

Scrie un comentariu