Home > Vedete > Mesajul de dragoste al Adelei Popescu în plină epidemie de Corona Virus pentru Radu Vălcan

Mesajul de dragoste al Adelei Popescu în plină epidemie de Corona Virus pentru Radu Vălcan

adela-popescu

Îndrăgită actrița și prezentatoare TV are ceva probleme în plină epidemie de Corona Virus. Adela Popescu a rămas singură având în vedere că soțul ei Radu Valacan a plecat în Republica Dominicană să filmeze un reality-show iar ea a răcit și a rămas acasă alături de părinții ei și cei doi copii.
Adela Popescu a scris pe pagină ei de socializate că acum este singură și bolnavă după ce soțul ei Radu Vălcan a plecat la filmări în Republica Dominicană. Vedetă i-a făcut scris acestuia un mesaj interesant. “Declarație de dragoste. Cum naiba ai plecat tu fix acum??? Așa cum știi am rămas fără voce. Doamna Dr mi-a recomandat repaus vocal. Îți imaginezi tu cum mă descurc cu doi copii mici care nu ascultă nici când le vorbesc, dar când nici asta nu mai pot? O să-mi spui: “dar te ajută maică-ta, maică-mea”. Iar eu o să-ți răspund: “cum naiba ai plecat tu fix în perioada asta??? “ Mor de nervi! Da, știu, deplasarea e programată demult și da, știu, ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie jihadul.

Adela-Popescu-și-Radu-Vâlcan

Adela-Popescu-și-Radu-Vâlcan

Cu toate astea sunt furioasă pe ține… M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaintalnit și știu că la fundamentul lui stă lipsa ta. Știu că te uiți la știri, dar cum se vede de aici e greu de explicat. În fine… sper să îmi revină și vocea asta să pot să îți spun pe gură într-o formă elegantă cam tot ce simt. @raduvalcan” . Și înainte de acest mesaj Adela a mai publicat unul: “Când te panicheaza gândul că nu știi cum te vei descurcă cu doi copii mici în casă, plini de energie, și cu tatăl lor plecat departe, încearcă să îți imaginezi cum mă descurc eu cu doi copii mici în casă, plini de energie, cu tatăl lor plecat departe și cu recomandare fermă de REPAUS VOCAL”, a scris ea.

Articole asemanatoare
adela-popescu
Cum i s-a schimbat viața Adelei Popescu în cele două luni de izolare
radu valcan
Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană. Ce va trebui să facă atunci când revine în țară
raduvalcan
Radu Vâlcan, verificat în Republica Dominicană dacă este bolnav
Adela Popescu
Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima fotografie în formulă de patru

Comenteaza acest articol

Mesajul de dragoste al Adelei Popescu în plină epidemie de Corona Virus pentru Radu Vălcan

by Tabu Tabu   1 min
0