Tabu
Image default
PEOPLE

Mesajul de recunoștiință al Lorei pentru ce i se întâmplă

Se știe că din luna martie a anului acesta solistă împreună cu iubitul și managerul ei Ionuț Ghenu sunt blocați în Bali, Thailanda. Din cauza pandemiei zborurile li s-au anulat și Lora a fost obligată să se descurce așa cum poate. Și au început să apară tot felul de oportunități.

Astfel că după ce a filmat un videoclip și a cântat la un bar din apropiere, Lora a început să primească pachete din țară și să facă afaceri cu crema ei la distanță. Și pentru că lucrurile au început să se aranjeze, solistă a publicat un mesaj de recunoștiință pentru ceea ce i se întâmplă. “When I came here I was broken..lost, empty. Everything hurt even more, as the world changed drastically.

lora si iubitul ei ionut ghenu

But you took me, listened to me and did your best to fix me. As I’m putting the pieces together I feel grateful than ever for who I was and who I became. Thank you God for Bali. 🙏❤🌴🌊 #amazing #bali #islandofgods #healing” – “Când am venit aici eram frântă… pierdută, goală. Totul doare și mai tare, pe măsură ce lumea s-a schimbat radical. Dar m-ai luat, m-ai ascultat și ai făcut tot posibilul să mă schimbi. În timp ce adun piesele, mă simt recunoscătoare ca niciodată pentru cine am fost și cine am devenit. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru Bali. 🙏❤🌴🌊 #amazing #bali #insulafgods #vindecare”, a scris vedeta pe profilurile de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Sebastian Stan devine Tommy Lee! Primele imagini din serialul despre relaţia toboşarului cu Pamela Anderson

Andreea Damian

Cum arată iubita lui Florin Ristei? Seamănă leit cu Naomi Campbell. FOTO

Andreea Damian

Și Kylie Jenner a folosit elicopterul lui Kobe Bryant. „Încă nu-mi vine să cred”

Andreea Damian

Melania Trump le dă replica celor care au ironizat-o

Andreea Damian

Kurt Cobain a spus că albii nu ar trebui să cânte rap și nu știu să danseze

realitatea

Justin Timberlake a dezvăluit numele piesei inspirate de relația lui cu Britney

Andreea Damian

Scrie un comentariu