Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mesajul dur al Ilenei Badiu, vedeta căsătorită cu un medic din prima linie

Zilelel trecute, Andreea Berecleanu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare care atrăgea atenția la o posatre a Ilenei Badiu, al cărui soț este medic. Vedetă a publicat și o fotografie cu o mâna muncită, de doctor, care muncește în aceste zile în primele linii ale luptei împotriva coronavirusului.
“Nu mai vreau să adaug niciun cuvânt în plus la textul Ilenei, doar îl preiau. ❤️ Posted @withregram • @ileana.badiu Nu. Nu e niciodată ușor să trăiești alături de un cadru medical. Stresul, gărzile, paciențîi mai importanți decât programul familiei, meseria în sine, care dedică întregul om altor oameni decât lui însuși și alor lui… e greu și e greu de înțeles. Numai iubirea poate înțelege în felul ei ciudat. Îl iubesc enorm pe soțul meu și ii respect meseria pe cât pot eu de mult. Dar zilele acestea totul a luat niște proporții de neimaginat. Pentru toată lumea. Însă mai ales pentru cadrele medicale. Au fost instruite armate întregi pentru război, dar în cazul de față războiul își are terenul de lupta în spitale, iar ei sunt soldații.

mana sotului ilenei badiu
mana sotului ilenei badiu

Mi se rupe inima când îl văd pe Cătălin venind de la spital, pe față lui și a colegilor din spital citindu-se spaima firească, umană și normală, apoi îl văd cum pleacă dimineață parcă mai viteaz și hotărât decât oricând să facă bine oamenilor. Eu doar mă uit și simt și nici nu pot să-mi închipui ce este în sufletele și mințile lor. Azi dimineață i-au ieșit lui și colegilor din secție testele de Covid negative. Aflaseră că au operat săptămâna trecută în urgență pacienți care s-au pozitivat, dar și faptul că și colegi de-ai lor din spital sunt deja bolnavi. Tot medicii din secția de Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Universitar București au fost testați. Sunt toți sănătoși. Așa că pentru moment ne-am bucurat, bineînțeles și eu și copilul nostru, că așa-i la cadrele medicale, mai au și familii p-acasă, dragii de ei, la a căror sănătate se gândesc. Deci, vor pleca din nou la lupta de salvat vieți așa cum se pricep ei mai bine, în cazul lor operând urgențe cardiovasculare, în cazul fiecăruia dintre acești oameni servindu-i cât pot ei de bine pe cei în suferință. Să va aibe Dumnezeu în pază lui. Eu atâta pot să spun, văzând presiunea și pasiunea la care este supus în aceste zile soțul meu și colegii lui!!!”, sună mesajul vedetei de pe retelel de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Regina Elisabeta i-a chemat pe Harry și pe Meghan înapoi în Anglia. Răspunsul neașteptat al ducilor

Andreea Damian

Preparatul care o ajută pe Ioana Ginghină să se mențină în formă. E gata în doar câteva minute

Andreea Damian

Dana Săvuică își amintește cu plăcere despre cariera ei in modă

Tabu Tabu

Contraceptivele întăresc relația de cuplu dar uneori pot provoca depresie

Andreea Damian

5 semne că relația ta nu mai poate fi salvată

Andreea Damian

Cum aleg un fond de ten potrivit pielii mele?

Andreea Damian

Scrie un comentariu