Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mesajul emoționant al Andreei Bălan pentru mama ei

Solista și vedeta de televiziune și-a găsit un ajutor important în mama ei după despărțirea de actorul sau scriitorul George Burcea, tatăl copiilor ei. Andreea Bălan se bazează foarte mult pe mama ei, care în ultimii ani s-a mutat cu totul acasă la fiica sa să o ajute 24 din 24 de ore cu fetele ei.
De când a devenit mamă de două fete Andreea Bălan este ajutată foarte mult de mama ei, care a ieșit la pensie. Femeia s-a mutat la fiica ei de când aceasta a deenit mama a două oară și apoi s-a despărțit de soțul ei, actorul și scriitorul George Burcea. Pentru că zilele trecute a fost ziua mamei ei, Andreea Bălan a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru că a fost ziua ei.

“Azi este ziua mamei mele iubite 🎂🙏👏🏻✨, cea care m-a iubit necondiționat și a fost întodeauna alături de mine la bine și la rău, indiferent de deciziile mele bune sau mai puțin bune și totodată cea care a fost alături de Ella și de Clara din primele zile de viață 👶👧Acum ea își dedică viața lor și tot ceea ce contează pentru ea este fericirea noastră! Te iubesc mami până la cer și înapoi, te respect enorm pentru tot ce faci pentru noi și îți mulțumesc pentru grijă pe care ne-o porți! ❤️”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare alături de fotografii cu ele plus un tort primit cadou.

ARTICOLE SIMILARE

Gwyneth Paltrow surprinde din nou: a lansat „vibratorul suprem”

Andreea Damian

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa

Andreea Damian

Mare aniversare în familia lui Chef Florin Dumitrescu

Tabu Tabu

Artistul român care a plecat pe urmele lui Leonardo DiCaprio în Thailanda

Tabu Tabu

Matthew McConaughey, disperat să joace într-un film biografic despre cascadorul Evel Knievel

Andreea Damian

Scrisorile de dragoste dintre Proust și compozitorul Hahn se vând într-o licitație la Paris

realitatea

Scrie un comentariu