Home > Vedete > Mesajul emoționant al Mădălinei Ghenea pentru fiica ei la aniversare

Mesajul emoționant al Mădălinei Ghenea pentru fiica ei la aniversare

Mădălina-Ghenea

În urmă cu trei ani superba actrița Mădălina Ghenea (31 de ani) aducea pe lume o fetiță, pe micuța Charlotte, care s-a născut în urma relației cu Matei Stratan. Însă acum vedetă are o relație cu Leonardo Del Vecchio, fiul unuia dintre cei mai bogați oameni ai planetei, însă ea și tatăl copilului sunt fericiți că fiica lor a împlinit 3 ani.
Iată ce mesaj a publicat vedeta cu ocazia nașterii fiicei ei, deși aceasta a ținut secret data la care a născut, după un travaliu de câteva ore. Mădălina Ghenea se află în Italia și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare dedicat micuței Charlotte unde a postat o fotografie cu ea.

fiica madalinei ghenea

fiica madalinei ghenea

“În noaptea în care te-ai născut, luna a zâmbit cu atâta mirare că stelele s-au uitat să te vadă și noaptea a șoptit “viața nu va mai fi niciodată la fel” pentru că nu a existat niciodată cineva ca tine… niciodată în lume. Raiul a suflat fiecare trompetă și a cântat la fiecare corn, în minunata, superba noapte în care te-ai născut. “Te iubesc! La mulți ani inima mea! – “On the night you were born, the moon smiled with such wonder that the stars peeked în to see you & the night whispered ‘life will never be the same’ because there had never been anyone like you…ever în the world. Heaven blew every trumpet & played every horn, on the wonderful, marvelous, night you were born’ I love you! Happy birthday my heart!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. Momentan ea și tatăl fetiței ei sunt despărțiți, însă țin legătura și vorbesc despre fiica lor. S-ar părea că micuța o moștenește deja pe Mădalina căci aceasta este un adevărat model in fotografiile pe care celebra ei mamă le publică pe rețelele de socializare.

Articole asemanatoare
Ce motive are Mădălina Ghenea să fie mai fermecătoarea ca niciodată
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, apariție sexy și controversată după despărțirea de iubitul miliardar
Mihai Napu Band
Decizie radicală luată de Neylini și colegii de la Mihai Napu Band. Ce o leagă pe solistă de Italia
andreea-raicu
Andreea Raicu, îngrijorată de ce se întâmplă în lume cu coronavirusul

Comenteaza acest articol

Mesajul emoționant al Mădălinei Ghenea pentru fiica ei la aniversare

by Tabu Tabu   1 min
0