Tabu
Image default
PEOPLE

Mesajul fanului Mădălinei Manole la 10 ani de la moartea artistei

La cei 10 ani de la moartea Mădălinei Manole, care se vor împlini pe 14 iulie, Daniel Gheorghe, unul dintre cei mai activi fani ai fetei cu părul de foc, a scris un mesaj sfâșietor pentru preferata lui, așa cum face în fiecare an și se va întâlni cu tatăl și fratele solistei, sâmbătă, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, unde este ingropata preferata multora.
“Povestea celor 10 ani … Scrisoare către MADĂLINA MANOLE… Ți-am scris de atâtea ori, nu mi-ai răspuns, în schimb mi-ai trimis semne… Acum 3 ani împreună cu o echipă formată din artişti consacraţi, colegi de scenă, am iniţiat un proiect prin realizarea unui flashmob pentru a-ți cinsti memoria, fată dragă! Știu, glasurile acestora au ajuns până la tine! Fată dragă de tine ne e dor!

madalina manole si daniel gheorghe
madalina manole si daniel gheorghe

Așa răsunau la unison vocile celor prezenți în Aeroportul Henri Coandă Otopeni. Nu te-a uitat nimeni, fată dragă! De aici începe povestea… De-a lungul celor 10 ani de la dispariția ta, nu am încetat să mă gândesc la tine. Ți-am scris de atâtea ori, nu mi-ai răspuns, în schimb mi-ai trimis semne… Nu pot să mă despart de tine! Alături de tine am descoperit muzica, oamenii și m-am reinventat. Și-am cules note din piesele tale și am transformat fiecare sunet, cu migală, în momente memorabile, din care am retrăit zi de zi, zecile, sutele și miile de imagini ale tale și am transformat în zecile, sutele și miile de momente de fericire, de zâmbete și de lacrimi, și de nostalgie pe care le-am strâns în mine pe drumul viețîi. Mi-ai dăruit prietenia ta și ani frumoși. Și îți sunt recunoscător pentru tot, în primul rând că am învățat să deschid ochii că să pot privi în adâncul sufletelor oamenilor. Sunt privilegiat că ți-am câștigat prietenia. Am învățat să citesc altfel fiecare filă a vieții și s-o scriu altfel pe cea care urmează. Am lăsat în urmă oameni care fac parte din povești ce încep cu “a fost odată…”, am regăsit oameni care au făcut parte cândva din povestea mea și pe care îi pierdusem pe drum. Dar tu ești povestea mea! Mi-ai oferit și nopți de tristețe. Pentru toate acestea nu am cuvinte, e doar Suflet Gol!

madalina-manole si daniel-gheorghe
madalina-manole si daniel-gheorghe

Și tu știi asta, ai compus o piesă în care ți-ai deschis sufletul, însă nu te-au înțeles! Suflet gol, În zbor căzut/ Orbită de iubire, Credeai că ai totul și ai pierdut!Acum, te plâng! /Eu… /Oare câți te mai plâng? Lacrimile îmi curg pe obraji, copleșit fiind doar de un regret imens. Am învățat că durerea nu e o problemă de alegere, că nu are nici formă, nici chip, nici nu poate fi cântărită. Ea se cuibărește în noi. Am cunoscut-o începând din acea zi fatidică de 14 iulie 2010. Și ce e de fapt durerea? Nu îmi vine să cred cum un cuvânt atât de inofensiv își lasă amprenta asupra noastră. Nu te las să mă uiți! Vreau atât de mult să știi asta! De fiecare dată când o stea căzătoare săgetează imensitatea cerului, atunci știu că e un semn de la tine. Mă gândesc că acolo, undeva, oriunde, cade o stea. Dar a TA strălucește! Dacă citești asta, să știi că spun adevărul! Dacă citești asta, spune ce vrei, spune ceva și trimite-mi un semn! Dacă citești asta, să știi că nu te-am uitat! Alături de tine am descoperit ce înseamnă aici și acum. Am descoperit că trecutul nu există

daniel Gheorghe si madalina manole
daniel Gheorghe si madalina manole

A fost… Nici viitorul nu există. Va fi… Am început să mă regăsesc. Și-mi voi continuă drumul mai departe. … cu gândul la tine… De aici de pe pământ, voi trimite „scrisori imaginare” ştiind că „acolo” există cineva care nu va rămâne nepăsător, şi gândul acesta mă va umple de bucurie, de tristeţe, şi cu tăinuită grijă îmi voi ascunde „marea de lacrimi” … Cu recunoștință, Daniel GHEORGHE 05 iulie 2020″, a scris Daniel pe facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Cristi Minculescu se poate folosi din nou de numele de Iris!

Tabu Tabu

Coregraful și actorul Andrei Ștefan s-a însurat cu iubita lui Talina

Tabu Tabu

10 cele mai urate vedete masculine

realitatea

Heather Locklear din „Melrose Place”, arestată după ce a bătut un polițist

Andreea Damian

Celine Dion concertează în România

Andreea Damian

Cum arată acum cei mai frumoși bărbați din lume! Timpul nu i-a iertat

Andreea Damian

Scrie un comentariu