Home > Fashion > MET GALA 2019: Lady Gaga a făcut striptease pe covorul roșu

MET GALA 2019: Lady Gaga a făcut striptease pe covorul roșu

Met Gala

Gala Met de anul acesta a avut ca tematică Camp: Notes on Fashion – o explorare a exceselor în modă. Cele mai mari nume din showbizul modial au făcut spectacol pe covorul roșu, luni noapte, la Gala Met, organizată de Anna Wintour la Metropolitan Museum of Art, New York, Statele Unite. Celebritățile au impresionat audiența cu interpretări scandaloase și uneori chiar ridicole.

Kim Kardashian, Cardi B, Katy Perry și Lady Gaga au concurat pentru titlul de „regina serii Camp” îmbrăcate în cele mai hot ținute. Lady Gaga, laureată anul acesta cu un premiu Oscar, a deschis Gala Met 2019 cu o binemeritată doză de dramatism, defilând pe covorul roșu în patru ținute diferite.

Artista – una din co-gazdele evenimentului de fashion – a pășit pe covorul roșu la Gala Met 2019 în compania designerului Brandon Maxwell, într-o rochie roz din satin, impresionant de voluminoasă, cu mâneci bufante. Trena lungă de câțiva metri a fost cărată de bărbați (și o femeie) în frac și cu umbrele.

 

View this post on Instagram

 

#METGALA #METGAGA 1️⃣

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

În scurt timp, după ce a ajuns la capătul de sus al scărilor care duc spre intrarea în muzeu, cântăreața de 33 de ani a renunțat la rochie, dezvăluind o altă rochie, de data aceasta neagră, fără bretele. Apoi, Lady Gaga a defilat înapoi în jos pe treptele de la Met Gala pentru a fi admirată.

 

View this post on Instagram

 

#METGALA #METGAGA 2️⃣ 📸 @dia.getty

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

După câteva minute de pozat, a dezbrăcat ținuta neagră pentru o altă rochie roz din satin, lungă și dreaptă, pe care a accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare supradimensionați și un telefon retro pe care artista s-a prefăcut că îl folosește pentru a iniția apeluri.

 

View this post on Instagram

 

#METGALA #METGAGA 3️⃣ 📸 @johnshearer

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Într-un sfârșit, spre surprinderea tuturor, Lady Gaga și-a dat jos cea de-a treia rochie pentru a scoate la iveală outfitul final al serii – un set de lenjerie, dresuri plasă și botine cu toc înalt. Look-ul a fost completat de un accesoriu inedit – o remorcă roz plină cu vin spumant și cutii din acrilic transparent în care erau vizibile pălării ce aminteau de clipul Joanne.

 

View this post on Instagram

 

#METGALA #METGAGA 4️⃣ 📸 @dimitrioskphoto @iamjmccarthy

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare
Lady gaga
Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa „Rain on Me”, prima lor colaborare
MET Gala
MET Gala este oficial anulată
Met Gala
Cele mai memorabile apariții și momente de la MET Gala, de-a lungul timpului
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19

MET GALA 2019: Lady Gaga a făcut striptease pe covorul roșu

by Andreea Damian   2 min
1