Tabu
Hobby Slider

Meteora, un colt de rai pe Pamant – fotografii Cristiana Apostol

Astazi, Cristiana Apostol ne va plimba pe alte meleaguri si vom ajunge intr-o scurta vizita in Grecia, la Meteora. Aceasta zona unica a lumii, in care natura si omul au lucrat impreuna si au realizat o minune vizuala.

Cuvintele sunt de prisos, asa ca va dorim vizionare placuta a acestui colt de rai, denumit de oameni Meteora.

Despre Cristiana

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

Foto: Cristiana Apostol

Vezi si:

http://www.tabu.ro/fotografie-subacvatica-dialoguri/

http://www.tabu.ro/fotografie-subacvatica-intuneric/

http://www.tabu.ro/totul-este-un-cliseu-inclusiv-acest-titlu-inclusiv-parantezele/

ARTICOLE SIMILARE

Povestea doctorului care a salvat mii de bebeluși cu o supă de morcovi

Andreea Damian

3 retete de briose pentru un sfarsit de iarna gustos

realitatea

Motivul pentru care în Japonia cuplurile dorm separat și de ce ar trebui să le urmăm exemplul

Andreea Damian

Cand spun „premiere”, ma gandesc la Timisoara

realitatea

Cum sa realizezi un machiaj de mireasa perfect

realitatea

A avea sau a nu avea extensii? Aceasta este intrebarea!

realitatea

Scrie un comentariu