Home > beauty > Metoda make-up artistului lui Meghan Markle care lasă pistruii la vedere

Metoda make-up artistului lui Meghan Markle care lasă pistruii la vedere

meghan markle

Machiajul de nuntă a lui Meghan Markle a devenit un must pentru multe femei. Natural, strălucitor, revigorant. Însă pentru make-up artiștii Ducesei, acesta a reprezentat o adevărată provocare, pentru că soția prințului Harry nu a vrut nici gând să se despartă de pistrui.

De când s-a afișat la nunta regală cu un machiaj discret, care îi lăsa la vedere pistruii, Meghan Markle a devenit un adevărat etalon de frumusețe pentru toate femeile.

Viitoarea mămică adoptă mereu un make-up natural, ce îi lasă la vedere pistruii de pe obraji și de pe nas. Iar Daniel Martin, make-up artistul ducesei, are o metodă de machiaj specială pentru acest lucru.

„Persoanele cu pistrui tind să aibă o paletă echilibrată de tonuri pe ten. Dacă au roșeață, este în zona T, în jurul nasului, poate puțină discolorație în zona ochilor”, spune celebrul make-up artist. „Totul este să echilibrezi acele zone specifice pentru a se potrivi cu restul feței. Eu tind să folosesc o pensulă de blending și estompez subtonurile care nu vreau să se vadă”, a dezvăluit Daniel Martin.

Daniel Martin a fost responsabil și cu machiajul de nuntă al fostei actrițe americane. Machiajul a fost atât de reușit, încât și prințul Harry a rămas impresionat și i-a mulțumit personal lui Martin pentru acest lucru.

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Prințul Harry i-a fost necredincios lui Meghan Markle?
Meghan Markle
Meghan Markle, jignită de Trump. Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra
Serena Williams
Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros
Kate Middleton
Ducesele, la cuțite din nou! Vizita lui Kate Middleton la bebelușul regal s-a încheiat în lacrimi

Comenteaza acest articol

Metoda make-up artistului lui Meghan Markle care lasă pistruii la vedere

by Andreea Damian   1 min
0