Home > Fashion > Mic dejun la Tiffany’s timp de o lună! Brandul de bijuterii lansează cel mai scump calendar advent

Mic dejun la Tiffany’s timp de o lună! Brandul de bijuterii lansează cel mai scump calendar advent

tiffany

Celebrul brand de bijuterii Tiffany’s lansează primul calendar advent de Crăciun. Doritorii trebuie să se grăbească dacă vor să pună mâna pe unul, pentru că în toată lumea sunt disponibile doar 4 bucăți. Prețul unui astfel de calendar e pe măsura conținutului: 112.000 de dolari.

Calendarul de lux conține 24 de cadouri cu prețuri cuprinse între 130 și 17.000 de dolari. În spatele fiecărei ușite din calendar se află un mic cadou marca Tiffany’s printre care un pandativ din aur de 18 carate cu diamante (celebra cheiță Tiffany) și o muzicuță din argint. Toate cadourile sunt așezate, binențeles, în cutiuțe albastre.

Din exterior, calendarul arată ca magazinul emblematic din New York al brandului și a fost proiectat de artistul și ilustratorul londonez Pat Vale. Odată ambalat, calendarul advent de lux va cântări mai mult de 150 de kilograme și va fi livrat la domiciliu prin intermediul unui serviciu de livrări special.

Luna trecută, grupul francez LVMH, proprietarul brandul Louis Vuitton, a depus o oferă de preluarea a creatorul de bijuterii de lux american Tiffany & Co. LVMH a lansat o ofertă de 14,5 miliarde dolari pentru achiziţia celebrului brand de bijuterii. Tiffany are o capitalizare de piață de 11,9 miliarde de dolari.

Articole asemanatoare
Tiffany
Cel mai valoros brand din lume vrea să cumpere Tiffany pentru 14,5 miliarde de dolari
Hong Kong
Paloma Picasso, Tiffany și Diana Dondoe

Comenteaza acest articol

Mic dejun la Tiffany’s timp de o lună! Brandul de bijuterii lansează cel mai scump calendar advent

by Andreea Damian   1 min
0