Home > Agenda > stiri > Mica de la “Abracadabra” a murit!

Mica de la “Abracadabra” a murit!

Michaela Niculescu sau Mica de la “Abracadabra”, cum o stie toata lumea, a murit joi dupa amiaza, la ora 15:30, in spital.

La inceputul anului, Mica a postat pe internet un mesaj tulburator, pe care insa putini l-au si inteles: ”Nu m-am casatorit cu cineva sa-mi fie alaturi la bine si la greu, ci m-am casatorit cu boala insasi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastra, este Spitalul Universitar”.
“Cred ca a avut incredere in tineretea ei, cum au incredere toti tinerii din pacate. Nu e usor sa muncesti 12 ore pe zi, de Craciun, de… Zic: “Taticule, de ce nu mi-ai spus?’ si ea evita. Si atunci nu am vrut sa o cert, nu poti sa certi un om bolnav, nu mai stiu ce sa mai zic, daca ma poate ajuta cineva cu ceva. Nu mai reusesc sa imi gasesc cuvintele… Nu mai reusesc sa-mi gasesc cuvintele”, a spus Toni Niculescu, tatal Michaelei.

La fel de bulversati sunt si fostii colegi de la Abracadabra. N-au tinut mereu legatura, dar nu si-au facut griji pentru ca si-au imaginat ca este la studii in strainatate, sau ca isi dedica timpul liber trupei pe care avea in plan sa o infiinteze.
Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Straine si a obtinut doua doctorate, la Oxford si Viena. A fost traducator, redactor si producator in cadrul unei edituri, lector universitar si specialist in IT. Si tocmai asta ar fi fost pacatul ei: munca titanica si orele putine de odihna si-ar fi pus amprenta pe santatatea tinerei.

Articole asemanatoare
Momente grele pentru Dana Rogoz! Tatăl ei a murit
Fratele Simonei Trasca a murit in Inchisoarea Rahova: “E strigator la cer! Nu ne dau trupul lui acasa!”
VESTE DRAMATICĂ pentru Draga Olteanu Matei! “A MURIT în această dimineaţă”
TRAGEDIE! O cunoscută PREZENTATOARE tv a MURIT la 25 de ani

Comenteaza acest articol

Mica de la “Abracadabra” a murit!

by   1 min
0