Tabu
PEOPLE Slider

Michael Bolton a adormit în timpul unui interviu în direct, la televiziune

michael bolton

50 de ani de carieră în muzică e obositor, cred, chiar și pentru un bărbat ca Michael Bolton. Interpretul hitului „When a Man Loves a Woman” a ațipit, recent, în timpul unui interviu în direct, la o televiziune australiană.

Gazdele emisiunii The Morning Show – Larry Emdur și Kylie Gillies – s-au bucurat că artistul de 65 de ani a acceptat să intre în direct cu ei tocmai din Florida (SUA). „Ca întotdeauna, așteptăm cu nerăbdare să vorbim cu un mare om, Michael Bolton, care se ni alătură acum, în direct, din Florida. Bună dimineața și…”, a spus moderatorul, care nu și-a încheiat bine introducerea când l-a zărit pe Bolton moțăind cu ochii închiși în fața camerei. Binențeles, prezentatoarea a încercat și ea, de asemenea, să-i atragă atenția.

Atunci, ochii lui Bolton s-au deschis și el a răspuns „Nu mai e liniște”, pentru ca apoi să adoarmă la loc. Gazdele au glumit, spunând că artistul s-ar afla, de fapt, în direct pe Instagram. Momentul a ajuns un viral pe rețelele de socializare. Michael Bolton a clarificat ulterior această situație stânjenitoare și a explicat că a întâmpinat ceva probleme tehnice în timpul transmisiunii în direct. Din fericire, ele au fost rezolvate, iar Bolton a putut să continue în voie interviul.

Michael Bolton se pregătește să lanseze un album aniversar intitulat „A Symphony of Hits”. De-a lungul carierei sale de 50 de ani, Michael Bolton a colaborat cu nume mari din lumea muzicii, precum: Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Careras, Babyface şi chiar Lady Gaga. Cântărețul nu este străin de țara noastră, el susținând mai multe concerte pe meleagurile mioritice. Piese celebre precum „How Am I Supposed To Live Without You”, „How Can We Be Lovers”, „Love Is A Wonderful Thing” sau „Time, Love and Tenderness” au fost auzite pe scenele din București, Constanța sau Galați.

ARTICOLE SIMILARE

Robert de Niro, un nou atac virulent la adresa lui Donald Trump

Andreea Damian

Cărțile tipărite îi ajută pe părinți și pe copii să interacționeze mai mult

Andreea Damian

Este posibil să consumăm plastic echivalent cu un card în fiecare săptămână – studiu

Andreea Damian

Peste 800 de noi votanţi la Oscar invitaţi în 2020. Pe listă se află și trei românce

Andreea Damian

Teo dezamăgită de ziua ei: o firmă face abuziv reclamă pe spatele ei

Tabu Tabu

Artistul din România care s-a sinucis pentru că părinții săi erau plecați peste hotare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu