Tabu
PEOPLE Slider

Michael Caine: Îl urmăresc mult pe Putin, undeva, în omul ăsta există ceva bun

Michael Caine vorbește într-un interviu pentru Guardian despre Trump, Brexit și Putin iar răspunsurile lui nu sunt ceva la care te-ai aștepta.

“Îl cunosc destul de bine”, spune Michael Caine despre Donald Trump, președintele SUA. “Am fost la cină. M-a făcut să râd.”Apoi se corectează: “Nu îl cunosc foarte bine și simt că îl cunosc chiar mai puțin acum decât atunci când l-am cunoscut foarte puțin. Când cineva a spus că va candida la funcția de președinte, am spus: “Președinte unde? La Marks & Spencer? Sunt sigur că a fost destul de surprins el însuși când a devenit președinte. Pe de o parte, este periculos și nepopular. Dar, dintr-o dată, mai nou, a devenit frecventabil: piețele bursiere sunt bine, au crescut iar ocuparea forței de muncă este pe plus, inclusiv pentru hispanici și oamenii de culoare. Cifrele încep să fie pe partea lui, așa că te întrebi, știi, ce naiba se întâmplă? Ideea este că oamenii care l-au votat, ei nu au fost niciodată reprezentați politic și totuși, ei sunt majoritatea. Este foarte ciudat.”

Caine nu ar fi votat totuși pentru Trump. “Nu, cu siguranță nu. Mă tem că sunt democrat.” Reporterul îl corectează, se știe că Michael Caine este conservator. “Ei bine, sunt un conservator de stânga dacă vrei. Vă voi da un exemplu: taxarea celor bogați. Nu trebuie să-i impozitezi atât de mult încât să plece, pentru că atunci vei obține ceea ce e numit “nimic”. Eu spre exemplu am plătit deja milioane de euro pentru taxe în această țară… Dacă va câștiga Corbyn, toată lumea va pleca “.

Caine este încă la fel de pro-Brexit cum a fost mereu, în ciuda experților care avertizează cu privire la un Brexit care nu va aduce nimic bun, dimpotrivă. “Am mai spus: mai degrabă aș fi un stăpân sărac decât un servitor bogat.”

Despre recenta numire a lui Steven Seagal de către Vladimir Putin (cu care a jucat Caine în The Deadly Ground) ca reprezentant special al Rusiei pentru legăturile umanitare cu SUA, Caine spune: “Dacă nu faci ceea ce spune el, te bate”. Pentru o secundă nimeni nu știe sigur dacă vorbește despre Seagal sau despre Putin. Apoi adaugă: “Cred că undeva în Putin există un om pașnic”. Anexarea Crimeei și legile virulente anti-LGBT ale lui Putin ar sugera altfel, întrebat despre asta spune: “Nu știu, îl urmăresc de multă vreme și îl ascult pe Putin. Undeva în adâncul lui există o parte bună dar noi nu am găsit-o încă.” Interviul complet, aici.

ARTICOLE SIMILARE

Beyonce a ajutat Muzeul Luvru să bată recordul cu peste 10 mil. de vizitatori anul trecut

Andreea Damian

Mariah Carey sărbătorește triumful femeilor asupra societății corporatiste misogine

realitatea

Eva Longoria, distrusă de durere, cu câteva zile înainte de a naște

Andreea Damian

Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi

realitatea

Un celebru personaj de desene animate este homosexual. Fanii sunt șocați!

Andreea Damian

Ce trebuie să ştii despre machiajul semipermanent

Andreea Damian

Scrie un comentariu