Home > Lifestyle > Michael Douglas, declaratie socanta pentru Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas, declaratie socanta pentru Catherine Zeta-Jones

Chemat să ţină un discurs cu ocazia decernării premiilor Emmy, Michael Douglas, de 68 de ani, a lăsat audienţa cu gura căscată. El a recunoscut că s-a despărţit de soţia lui, dar i-a mulţumit că i-a fost alături şi… o cheamă înapoi acasă.
Deşi problemele în cuplu au apărut la începutul acestei veri, abia acum o lună Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones (43 de ani) au recunoscut că „s-au separat temporar”.

Conform presei americane, la mijloc nu ar fi fost vorba despre infidelităţi sau probleme exterioare mariajului.
Ci problemele psihice ale actriţei de 43 de ani (care suferă de sindromul bipolar, boală care se manifestă prin tulburări de comportament, personalitate fluctuantă şi accese de furie, n.r.) şi declaraţiile răutăcioase ale lui Douglas privind cauza cancerului la gât de care a suferit (el a declarat că s-a îmbolnăvit de la sex oral, n.r.).
Actorul a primit duminică un premiu Emmy pentru cel mai bun actor într-un rol principal, în ecranizarea „Behind the Candelabra” (2013), unde joacă rolul pianistului homosexual Liberace şi îl are ca partener pe Matt Damon.

Când a urcat pe scenă a mulţumit familiei şi în special soţiei sale de care este „momentan separat”. „Vreau să îi mulţumesc soţiei mele pentru susţinere şi să îi spun că o iubesc şi o aştept înapoi… (n.r. râde). Asta dacă mă mai primeşte înapoi”.

Articole asemanatoare
kirk douglas
Testamentul lui Kirk Douglas a fost citit. Surpriză! Cui i-a lăsat impresionanta avere?
kirk douglas
Kirk Douglas a murit la 103 ani!
michael douglas
Michael Douglas se teme pentru copiii lui
Michael Douglas
Copiii lui Michael Douglas parodiază familia regală britanică. FOTO

2 Responses

Comenteaza acest articol

Michael Douglas, declaratie socanta pentru Catherine Zeta-Jones

by realitatea   1 min
2