Home > Lifestyle > Michael Douglas, despre Catherine Zeta-Jones: «Dacă nu avea ea boli transmisibile sexual, eu nu făceam cancer»

Michael Douglas, despre Catherine Zeta-Jones: «Dacă nu avea ea boli transmisibile sexual, eu nu făceam cancer»

Michael Douglas (68 de ani) şi Catherine Zeta-Jones (43 de ani), care se ceartă ca la uşa cortului şi sunt în plin divorţ. Miza? Împărţirea averii de aproape 300 de milioane de dolari şi custodia copiilor.

Michael Douglas este căsătorit de 13 ani cu Catherine Zeta- Jones. În 2010, când starul a fost diagnosticat cu cancer la gât, viaţa lor a fost cuprinsă de haos.

El s-a vindecat, dar Catherine s-a îmbolnăvit şi ea, tratându-se în prezent pentru tulburare bipolară, o afecţiune care îi modifică brusc starea de spirit. Acest lucru, plus dependenţa de medicamente şi de alcool au fost de nesuportat pentru Douglas, care a cerut recent divorţul.

Supărat, actorul a pretins în actele întocmite de avocaţi că s-a îmbolnăvit grav tocmai din cauza soţiei: “Dacă ea nu avea boli transmisibile sexual, eu nu făceam cancer”, ar fi scris în documente Douglas, potrivit presei de scandal din SUA. Mai mult, ca să scape de Catherine şi de crizele ei de nervi tot mai dese, actorul i-a luat pe cei doi copii şi s-a mutat o perioadă în Germania.

Articole asemanatoare
michael douglas
Michael Douglas se teme pentru copiii lui
Michael Douglas
Copiii lui Michael Douglas parodiază familia regală britanică. FOTO
Fiica lui Catherine Zeta-Jones a devenit femeie și e leită mama sa
Full Fr()ntal Nudity

Comenteaza acest articol

Michael Douglas, despre Catherine Zeta-Jones: «Dacă nu avea ea boli transmisibile sexual, eu nu făceam cancer»

by   1 min
0