Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Michael Jackson, acuzat de pedofilie într-un nou documentar

michael jackson

Leaving Neverland este un documentar ce urmează să fie prezentat la Festivalul de Film Sundance la sfârșitul acestei luni. Filmul spune povestea a doi bărbați care susțin că au fost abuzați sexual de către Michael Jackson, pe când aveau 7, respectiv 10 ani. Moştenitorii regretatului artist condamnă însă producția.

„Iată o altă operă extravagantă, o tentativă scandaloasă și patetică de a exploata și de a face profit de pe urma lui Michael Jackson… doar o reluare a unor afirmaţii vechi şi neîntemeiate. Ar fi surprinzător dacă vreun regizor demn de acest nume a fost implicat într-un astfel de proiect”, au afirmat moștenitorii cântărețului, prin intermediul unui comunicat citat de People.

Filmul este regizat de Dan Reed, care a semnat mai multe astfel de documentare, inclusiv The Pedophile Hunter și Terror în Mumbai, și a fost numit după extravaganta fermă pe care Jackson a construit-o în California, Neverland.

Producătorii Leaving Neverland au confirmat pentru revista Rolling Stones că cei doi bărbați din documentar sunt coregraful Wade Robson, care a depus o plângere în 2013 împotriva regretatului cântăreţ, şi James Safechuck, care i-a dat în judecată pe moştenitorii lui Michael Jackson.

Proiectul este descris ca un „portret al exploatării și înșelăciunii susținute, documentând puterea celebrității care a permis unei figuri venerate să se infiltreze în viața copiilor și a părinților lor”. Documentarul de patru ore va avea premiera mondială la Festivalul de Film Sundance din Utah, pe 25 ianuarie, și va fi difuzat la televizor din primăvară.

Numeroase acuzații de abuz sexual asupra copiilor au fost făcute anterior împotriva lui Michael Jackson. În 1993, artistul a fost acuzat de molestarea sexuală a lui Jordan Chandler, în vârstă de 13 ani – el a negat acuzațiile, iar cazul a fost rezolvat în afara sălii de judecată pentru suma de 23 milioane de dolari. În 2005, un juriu l-a găsit nevinovat pe Rege într-un proces în care a fost acuzat de agresiunea sexuală a lui Gavin Arvizo, în vârstă de 13 ani. Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009 în urma unei supradoze de medicamente.

ARTICOLE SIMILARE

Tânăr și neliniștit, vestea care va întrista fanii. O vedetă părăsește serialul după 36 de ani

Andreea Damian

Talismanele norocoase ale reginei. Le poartă mereu în geantă atunci când participă la evenimente

Andreea Damian

Cum ne-ar ajuta săptămâna de lucru mai scurtă să rezolvăm criza climatică?

Andreea Damian

Cum să prepari chec cu banane folosind ingredientul secret al lui Meghan Markle

Andreea Damian

Julia Roberts și-a deschis cont pe Instagram dintr-un motiv foarte bizar

Andreea Damian

Transformare de necrezut. De la suvite decolorate, arsuri solare si aparat dentar la SEX-SIMBOL

Scrie un comentariu