Tabu
Image default
lifestyle

Cat a platit MICHAEL JACKSON pentru a scapa de acuzatiile de pedofilie

Michael Jackson ar fi plătit 35 de milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea a 17 băieţi pe care i-a abuzat sexual, potrivit informaţiilor din mai multe dosare secrete deţinute de FBI, publicate de Sunday People.

Abuzurile sexuale ar fi început în 1989 şi s-ar fi întins pe parcursul a cel puţin 15 ani, informează dailymail.co.uk, citat de www.gandul.info.

Până la ora difuzării acestei ştiri, reprezentanţii FBI nu au făcut niciun comentariu privind aceste dosare secrete despre Michael Jackson.

Până în prezent, avocaţii familiei Jackson au subliniat că starul ar fi plătit o sumă de bani doar familiei lui Jordan Chandler, pe care Michael l-ar fi abuzat pe când băiatul avea 13 ani, în 1993.

Totuşi, un specialist care lucra pentru Anthony Pellicano – un celebru detectiv pe care Jackson l-ar fi angajat pentru a face să dispară acuzaţiile de pedofilie – spune că muzicianul era un “prădător sexual în serie”, care a plătit tăcerea unui număr mare de băieţi pe care i-a abuzat la ferma Neverland. În 2002, când Pellicano a fost la rândul lui anchetat, pentru că a ascultat ilegal telefoanele unor actori şi regizori de la Hollywood în interesul unor clienţi ai săi, FBI i-a confiscat dosarele, inclusiv cele cu informaţiile despre Michael Jackson.

Se pare că aceste dosare nu au fost însă predate procurorilor care s-au ocupat de procesul în care Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie, în 2005.

Recent, dansatorul şi coregraful Wade Robson a intentat un proces, spunând că, pe când era copil, în anii 1990, la ferma Neverland, a fost molestat sexual de mai multe ori de Michael Jackson.

Specialistul angajat de Pellicano susţine că a păstrat copii ale dosarelor confiscate de FBI şi că în acestea sunt informaţii despre 17 băieţi – inclusiv cinci copii actori şi doi dansatori – care ar fi fost abuzaţi sexual de Michael Jackson.

În iunie 2005, Michael Jackson a fost achitat la capătul unui proces intentat pentru pedofilie, un eveniment foarte mediatizat, care a avut loc în Santa Maria, la 200 de kilometri de Los Angeles.

Informaţiile despre aceste dosare secrete au apărut în timp ce la Los Angeles are loc un proces care opune familia Jackson companiei AEG, acuzată de rudele lui Michael Jackson că a dat dovadă de neglijenţă atunci când l-a angajat pe Conrad Murray pentru a monitoriza starea de sănătate a cântăreţului, decedat în urma unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care starul îl folosea ca somnifer. Medicul Conrad Murray ispăşeşte în prezent o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru omucidere involuntară.

Pe lista martorilor în acest proces s-au aflat şi fiul cel mare al cântăreţului, Prince, dar şi Paris, fiica lui Michael Jackson, care recent a fost spitalizată după o tentativă de suicid.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei “intoxicaţii grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray

ARTICOLE SIMILARE

Victoria Beckham, bucatareasa! Este ceva ce NU stie sa faca?

Scissor Sisters – Fire with Fire

realitatea

PROFESOARA condamnata la 20 ani de inchisoare! AFLA de ce!

Alexander Wang x H&M la New York

Îţi aminteşti de Veronica?

O româncă are cel mai frumos corp din lume! Irina Georgescu a primit titlul de Miss Best Body în Filipine!

Scrie un comentariu