Home > Agenda > stiri > Michael Jackson era gay?

Michael Jackson era gay?

Michael Jackson a avut o mulțime de parteneri gay pe care i-a sedus spunându-le: "The King of Pop is going to lick your lollipop". Acesta este cel mai recent zvon legat de misterioasa viața pe care a dus-o cântărețul, zvon publicat într-o carte scrisă de Ian Halperin.

Autorul scrie că toată lumea știa de orientarea sexuală a lui Michael și că acesta ieșea noaptea pe stradă îmbrăcat în femeie pentru a se întâlni cu iubiții săi. Biograful Ian Halperin susține că a dat de urma a doi dintre partenerii lui Jackson. Unul dintre aceștia i-a povestit lui Halperin : "Prima dată când a făcut sex cu mine mi-a spus că regele muzicii pop îmi va linge acadeaua. Încă mai râd când îmi aduc aminte".

Cartea lui Ian se numește "Fără mască: ultimii ani din viața lui Michael Jackson", iar autorul susține că a intervievat mulți oameni care i-au declarat că Michael era gay. "Toată lumea mi-a mărturisit într-un fel sau altul că Michael era gay. Chiar și cei care sunt cei mai mari apărători ai săi, cei care susțin că nu a molestat pe nimeni niciodată, recunosc înclinația lui homosexuală", a declarat Ian.

Se pare că cei doi iubiți ai regelui muzicii pop pe care i-a găsit Halperin lucrau unul ca ospătar, iar celălalt, Lawrance, visa să ajungă actor. "Era foarte timid, dar când făceam sex era nesătul", a explicat Lawrance.

Articole asemanatoare
michael jackson
Michael Jackson, târât într-un nou conflict, la 9 ani de la moartea sa
michael jackson
Fiica lui Michael Jackson și-a făcut debutul în cinematografie
Vedete nascute pe 29 august!
Remember Michael Jackson: Cinci videoclipuri de neuitat

Loading...

Comenteaza acest articol

Michael Jackson era gay?

by realitatea   1 min
0