Home > Agenda > stiri > Michael Jackson era gay?

Michael Jackson era gay?

Michael Jackson a avut o mulțime de parteneri gay pe care i-a sedus spunându-le: "The King of Pop is going to lick your lollipop". Acesta este cel mai recent zvon legat de misterioasa viața pe care a dus-o cântărețul, zvon publicat într-o carte scrisă de Ian Halperin.

Autorul scrie că toată lumea știa de orientarea sexuală a lui Michael și că acesta ieșea noaptea pe stradă îmbrăcat în femeie pentru a se întâlni cu iubiții săi. Biograful Ian Halperin susține că a dat de urma a doi dintre partenerii lui Jackson. Unul dintre aceștia i-a povestit lui Halperin : "Prima dată când a făcut sex cu mine mi-a spus că regele muzicii pop îmi va linge acadeaua. Încă mai râd când îmi aduc aminte".

Cartea lui Ian se numește "Fără mască: ultimii ani din viața lui Michael Jackson", iar autorul susține că a intervievat mulți oameni care i-au declarat că Michael era gay. "Toată lumea mi-a mărturisit într-un fel sau altul că Michael era gay. Chiar și cei care sunt cei mai mari apărători ai săi, cei care susțin că nu a molestat pe nimeni niciodată, recunosc înclinația lui homosexuală", a declarat Ian.

Se pare că cei doi iubiți ai regelui muzicii pop pe care i-a găsit Halperin lucrau unul ca ospătar, iar celălalt, Lawrance, visa să ajungă actor. "Era foarte timid, dar când făceam sex era nesătul", a explicat Lawrance.

Articole asemanatoare
staruri
Staruri care ne-au părăsit mult prea devreme
michael jackson
Dorința neîmplinită a lui Michael Jackson. Și-a dorit foarte mult să facă asta
Michael Jackson
Michael Jackson câștigă azi mai mulți bani decât atunci când era în viață
Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 60 de ani

Loading...

Comenteaza acest articol

Michael Jackson era gay?

by realitatea   1 min
0