Home > Agenda > stiri > Michael Jackson, regele muzicii pop, a murit

Michael Jackson, regele muzicii pop, a murit

După ce a suferit un stop cardio-respirator în locuința sa, cântărețul american, supranumit "regele muzicii pop", a murit la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Los Angeles, informează TMZ.com. LA Times și CNN au confirmat decesul artistului.

Institutul medico-legal din Los Angeles a confirmat decesul lui Michael Jackson.

Cel care a anunțat serviciul de urgențe 911 a fost un frate al artistului. "Fratele meu, legendarul rege al muzicii pop, Michael Jackson, a murit joi, 25 iunie 2009, la ora locală 2.26 p.m. Se crede că a suferit un stop cardiac la el acasă. Cu toate acestea, nu se știe cauza morții sale până când nu vor fi cunoscute rezultatele autopsiei.", a declarat Jermaine Jackson.

Înainte să anunțe decesul, Los Angeles Times relata că starul pop a fost dus de urgență la un spital din Los Angeles de către un echipaj de pompieri paramedici, care l-au găsit fără suflare când au ajuns la domiciliul cântărețului. Cotidianul afirma că paramedicii au făcut manevre de resuscitare cardiopulmonară la fața locului, apoi au dus pacientul la centrul medical UCLA. Citește mai multe pe realitatea.net

Articole asemanatoare
michael jackson
De ce Michael Jackson purta haine mai mici la sfârșitul spectacolelor sale
michael jackson
Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson
Michael Jackson
Un film despre Michael Jackson, în pregătire
michael jackson
Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”

Comenteaza acest articol

Michael Jackson, regele muzicii pop, a murit

by realitatea   1 min
0