Home > Agenda > stiri > Michael Jackson se rănea singur pentru a primi medicamente

Michael Jackson se rănea singur pentru a primi medicamente

Investigațiile polției au scos la iveală faptul că Michael Jackson ajunsese să își facă rău singur în săptămânile premergătoare morții sale, doar pentru a-și convinge doctorii să-i prescrie mai multe medicamente.

"Detectivii de la poliția din Los Angeles au intervievat între 30 și 35 de martori până acum și, se pare că Michael era predispus spre automutilare. Se lovea cu capul de pereți, dădea cu pumnii și brațele în mobilă, făcea orice pentru a se tăia sau pentru a se alege cu vânătăi. Vroia să-i convingă doctorii că a avut un accident și că are dureri foarte mari", a declarat o sursă.

Dependența de calmante a starului se înrăutățise în apropierea celor 50 de concerte pe care Michael urma să le susțină. O sursă din familia Jackson a povestit că Michael se plângea de tot felul de dureri în timpul repetițiilor. "Se plângea de dureri de spate, de încheieturi, de picioare. Membrii echipei erau convinși că de multe ori inventează dureri. Michael se rănea singur pentru a atrage atenția sau pentru a fi compătimit".


Articole asemanatoare
michael jackson
Fiica lui Michael Jackson și-a făcut debutul în cinematografie
Vedete nascute pe 29 august!
Remember Michael Jackson: Cinci videoclipuri de neuitat
Ce voia să spună autorul: Top 10 piese neinteligibile

Loading...

Comenteaza acest articol

Michael Jackson se rănea singur pentru a primi medicamente

by realitatea   1 min
0