Home > Agenda > stiri > Michael Jackson se rănea singur pentru a primi medicamente

Michael Jackson se rănea singur pentru a primi medicamente

Investigațiile polției au scos la iveală faptul că Michael Jackson ajunsese să își facă rău singur în săptămânile premergătoare morții sale, doar pentru a-și convinge doctorii să-i prescrie mai multe medicamente.

"Detectivii de la poliția din Los Angeles au intervievat între 30 și 35 de martori până acum și, se pare că Michael era predispus spre automutilare. Se lovea cu capul de pereți, dădea cu pumnii și brațele în mobilă, făcea orice pentru a se tăia sau pentru a se alege cu vânătăi. Vroia să-i convingă doctorii că a avut un accident și că are dureri foarte mari", a declarat o sursă.

Dependența de calmante a starului se înrăutățise în apropierea celor 50 de concerte pe care Michael urma să le susțină. O sursă din familia Jackson a povestit că Michael se plângea de tot felul de dureri în timpul repetițiilor. "Se plângea de dureri de spate, de încheieturi, de picioare. Membrii echipei erau convinși că de multe ori inventează dureri. Michael se rănea singur pentru a atrage atenția sau pentru a fi compătimit".

Articole asemanatoare
staruri
Staruri care ne-au părăsit mult prea devreme
michael jackson
Dorința neîmplinită a lui Michael Jackson. Și-a dorit foarte mult să facă asta
Michael Jackson
Michael Jackson câștigă azi mai mulți bani decât atunci când era în viață
Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 60 de ani

Loading...

Comenteaza acest articol

Michael Jackson se rănea singur pentru a primi medicamente

by realitatea   1 min
0