Home > Agenda > stiri > Michael Jackson: Transformați-mă în zombie

Michael Jackson: Transformați-mă în zombie

Se pare că Michael Jackson era într-atât de dependent de medicamentul Diprivan, încât își ruga doctorii să îl sedeze pentru câteva zile la rând. Regele muzicii pop își petrecea și 72 de ore "zăcând ca un cadavru", conform spuselor lui Kathryn Buschelle, fostă asistentă de chirurg estetician.

Kathryn, în vârstă de 41 de ani, partenera de mult timp a unuia dintre esteticienii lui Jacko, a povestit că dependența cântărețului de Diprivian a apărut după ce i-a fost recomandat pentru a face față durerii cumplite provocate de peeling-urile faciale, menite să-i deshidă culoarea pielii.

"Obsesia lui Michael legată de aspectul fizic ducea la tot mai multe tratamente pentru piele, deci tot mai mult Diprivian. Era un ciclu nebun. Își ardea pielea la propriu și apoi cădea ca un zombie. Parcă era un scneariu de film de groază. Pe la sfârștiul anilor 90, era ca un mort care mergea", a declarat asistenta.

Tot Kathryn susține că Jackson devenise atât de dependent de Deprivian, că ajunsese să vină la clinică pentru a solicita operații estetice chiar și atunci când nu avea nevoie. "Drogul ajunsese să fie unicul motiv pentru care mai venea la clinică. Stătea sedat câteva zile în șir, cel puțin 72 de ore. Practic se mumifiase. Stătea culcat ca un cadavru".


Articole asemanatoare
michael jackson
Fiica lui Michael Jackson și-a făcut debutul în cinematografie
Vedete nascute pe 29 august!
Remember Michael Jackson: Cinci videoclipuri de neuitat
Ce voia să spună autorul: Top 10 piese neinteligibile

Loading...

Comenteaza acest articol

Michael Jackson: Transformați-mă în zombie

by realitatea   1 min
0