Home > Agenda > stiri > Michael Jackson trăiește

Michael Jackson trăiește

Un site american susține faptul că Michael Jakson trăiește și că se ascunde sub masca unui personaj care a suferit grave arsuri faciale. Identitatea sub care se ascunde Jackson ar fi Dave Dave, iar arsurile ar fi apărut după ce tatăl lui i-a dat foc.

Povestea completă a lui Dave Dave este următoarea. După ce tatăl lui i-a dat foc el a rămas în custodia mamei care a scris o carte bazată pe drama micuțului. După carte s-a făcut un film. Apoi Dave a mers în vizită la Neverland, iar Michael l-a luat sub aripa lui și au devenit prieteni foarte buni. În ziua înmormântării lui Michael, Dave a fost invitatul lui Larry King.

Tocmai acest eveniment a dat naștere multor zvonuri. Mai multe persoane sunt de părere că între vocea lui Dave și cea a lui Jackson nu există nicio diferență. Mai mult, Dave care până atunci avea ochii albștri-verzi, îi avea căprui în momentul interviului, iar gesturile sunt extrem de asemănătoare. În plus, Michael s-ar putea ascunde foarte ușor sub masca de ars fără a fi recunoscut.

Avocatul lui Dave a infirmat zvonurile spunând că totul a plecat de la dorința oamenilor de a-l avea pe Michael în continuare.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Michael Jackson trăiește

by realitatea   1 min
0