Tabu
Image default
lifestyle

Michael Jackson urma să regizeze un film despre copiii din orfelinate

Chiar dacă a rămas cunoscut în special pentru muzica sa, Michael Jackson s-a implicat, de-a lungul carierei sale, și în proiecte cinematografice, cu doar trei luni înaintea decesului său semnând un acord pentru a co-regiza și finanța un film despre copiii din orfelinate, potrivit HollywoodReporter.

"Michael era foarte nerăbdător să facă filme și vroia să se implice în tot ce înseamnă asta, de la scenariu, la producție și la muzică. Dar nu prea a arătat interes pentru actorie", a declarat Bryan Michael Stoller, producătorul de filme de categoria B care a fost prieten timp de 23 de ani cu megastarul.

Stoller spune că, cu trei luni înaintea decesului, Michael Jackson s-a angajat să co-regizeze și să finanțeze filmul "They Cage the Animals at Night", o dramă despre copiii fără adăpost, proiect la care cei doi lucrau de șapte ani și pe care plănuiau să îl înceapă după încheierea turneului de revenire de la Londra. Citește mai multe pe realitatea.net

ARTICOLE SIMILARE

Designerul săptămânii: Tommy Hilfiger

realitatea

Frantuzoaica TOPMODEL se marita cu o vedeta din Romania! FOTO cu BLONDA fatala care i-a sucit mintile unui proaspat MILIONAR!

realitatea

Noul spot publicitar Calvin Klein, cenzurat în SUA

realitatea

Desertul de sezon interzis gurmanzilor

Audrey Hepburn, cea mai fashionistă din toate timpurile!

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu