Home > beauty > Michelle Obama a revenit la părul ei natural și arată fantastic

Michelle Obama a revenit la părul ei natural și arată fantastic

michelle obama

Pe Michelle Obama toată lumea o știe cu părul drept. Dar soția fostului președinte american Barack Obama se chinuie de fiecare dată să-l îndrepte și să netezească firele rebele. Cu ocazia lansării cărții sale de memorii, Becoming, Michelle Obama s-a gândit să revină la stilul său natural.

Așa că a afișat niște bucle de toată frumusețea pe coperta revistei Essence. Aceasta a preferat să prezinte cititorilor o coafură nouă, în stilul retro al anilor ’80, cu bucle scurte și foarte bine definite.

După cum subliniază Refinery29, probabil nu este o coincidență faptul că Obama a ales să-și poarte părul natural după ce și-a lansat memoriile.

Când era Prima Doamnă a Americii afișa de fiecare dată boburi bine aranjate și un păr lucios și drept. De aceea, schimbarea de imagine a surprins dar într-un mod plăcut. Dovadă stau sutele de distribuiri pe Twitter cu coperta ediției din decembrie/ianuarie a revistei.

https://twitter.com/Angel1Icloud/status/1063183414113824768

Biologic, Michelle Obama are păr creț și neascultător, de aceea îl netezește aproape în fiecare dimineață cu placa. Pentru a avea un păr puternic și strălucitor, Michelle Obama își clătește podoaba capilară cu suc de aloe.

Michelle Obama nu folosește prea des cosmeticele și rujurile de culori intense. Pentru că posedă un contur pronunțat al buzelor, Michelle folosește, de obicei, doar luciul de buze semi-transparent, de culoare caramel.

Articole asemanatoare
Michelle Obama
Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”
Michelle Obama
Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale să devină cea mai populară carte de memorii din istorie
Michelle Obama
Michelle Obama a avut un discurs fabulos la Premiile Grammy 2019
michelle obama
Michelle Obama, apariție „sclipicioasă” în cizme de 4.000 de dolari

Comenteaza acest articol

Michelle Obama a revenit la părul ei natural și arată fantastic

by Andreea Damian   1 min
0