Tabu
BEAUTY Slider

Michelle Obama a revenit la părul ei natural și arată fantastic

michelle obama

Pe Michelle Obama toată lumea o știe cu părul drept. Dar soția fostului președinte american Barack Obama se chinuie de fiecare dată să-l îndrepte și să netezească firele rebele. Cu ocazia lansării cărții sale de memorii, Becoming, Michelle Obama s-a gândit să revină la stilul său natural.

Așa că a afișat niște bucle de toată frumusețea pe coperta revistei Essence. Aceasta a preferat să prezinte cititorilor o coafură nouă, în stilul retro al anilor ’80, cu bucle scurte și foarte bine definite.

După cum subliniază Refinery29, probabil nu este o coincidență faptul că Obama a ales să-și poarte părul natural după ce și-a lansat memoriile.

Când era Prima Doamnă a Americii afișa de fiecare dată boburi bine aranjate și un păr lucios și drept. De aceea, schimbarea de imagine a surprins dar într-un mod plăcut. Dovadă stau sutele de distribuiri pe Twitter cu coperta ediției din decembrie/ianuarie a revistei.

https://twitter.com/NerdyWonka/status/1063122079942434816

https://twitter.com/Angel1Icloud/status/1063183414113824768

Biologic, Michelle Obama are păr creț și neascultător, de aceea îl netezește aproape în fiecare dimineață cu placa. Pentru a avea un păr puternic și strălucitor, Michelle Obama își clătește podoaba capilară cu suc de aloe.

Michelle Obama nu folosește prea des cosmeticele și rujurile de culori intense. Pentru că posedă un contur pronunțat al buzelor, Michelle folosește, de obicei, doar luciul de buze semi-transparent, de culoare caramel.

ARTICOLE SIMILARE

Trenduri de nuntă în 2019 – Cele mai apreciate stiluri de nuntă

realitatea

Cum a slabit miraculos Kim Kardashian, dupa ce a nascut

Drama actriței care a jucat-o pe “Ecaterina Teodoroiu”, ucisă din cauza unei eșarfe

Tabu Tabu

Geena Davis, dezvăluirea care i-a luat prin surprindere pe toți

Andreea Damian

Informaţia pe care ar trebui să o cunoască toţi părinții aflați la început de drum

Andreea Damian

Un nou tratament-soc pentru celulita

Scrie un comentariu