Home > Fashion > Michelle Obama, apariție „sclipicioasă” în cizme de 4.000 de dolari

Michelle Obama, apariție „sclipicioasă” în cizme de 4.000 de dolari

michelle obama

Michelle Obama se pricepe de minune să atragă atenția asupra sa și o face foarte bine. Chiar și după ce a părăsit Casa Albă, în urmă cu aproape doi ani, fosta Primă Doamnă a Americii rămâne un personaj extrem de interesant.

Recent, soția lui Barack Obama și-a lansat volumul de memorii Becoming, o carte care descrie cu lux de-amănuntul viața ța. Cartea este un bestseller, Michelle Obama aflându-se în plin turneu de promovare.

Stilul ei vestimentar sobru și elegant a fost înlocuit miercuri seară (19 decembrie) cu unul îndrăzneț, strălucitor, aproape ostentativ. Michelle Obama a reușit să iasă în evidență într-o ținută galben-aurie.

Aceasta a purtat în timpul interviului de la Barclays Center din Brooklyn, New York, o pereche de cizme Balenciaga, înalte și strălucitoare, în valoare de 4.000 de dolari.

Încălțările îndrăznețe, dar și scumpe, alături de rochia galben-neon, semnată tot de casa de modă Balenciaga au atras atenția americanilor. Presa s-a grăbit să afirme că „cizmele ei au doborât internetul”, potrivit Huffington Post.

Analizând reacția actriței din Sex and the City, Sarah Jessica Parker, cea care i-a luat interviul, am putea afirma că apariția lui Michelle Obama a fost de-a dreptul răvășitoare. Deși mulți cârcotași au criticat-o pe rețelele de socializare pentru alegerea vestimentară poate puțin cam îndrăzneață.

Noua sa carte, Becoming, s-a vândut în peste 1,4 milioane de exemplare în prima săptămână de la lansare. The New York Times a numit-o „perlă lustruită” la categoria memorii, în timp ce The Guardian a spus că a fost „înzestrată cu un înalt nivel de onestitate”.

 

 

 

Articole asemanatoare
Obama
Barack și Michelle Obama divorțează?
Michelle Obama
Michelle Obama, cea mai admirată femeie din lume
Michelle Obama
Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”
Michelle Obama
Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale să devină cea mai populară carte de memorii din istorie

Comenteaza acest articol

Michelle Obama, apariție „sclipicioasă” în cizme de 4.000 de dolari

by Andreea Damian   1 min
0