Tabu
Image default
FASHION Slider

Michelle Obama, apariție „sclipicioasă” în cizme de 4.000 de dolari

Michelle Obama se pricepe de minune să atragă atenția asupra sa și o face foarte bine. Chiar și după ce a părăsit Casa Albă, în urmă cu aproape doi ani, fosta Primă Doamnă a Americii rămâne un personaj extrem de interesant.

Recent, soția lui Barack Obama și-a lansat volumul de memorii Becoming, o carte care descrie cu lux de-amănuntul viața ța. Cartea este un bestseller, Michelle Obama aflându-se în plin turneu de promovare.

Stilul ei vestimentar sobru și elegant a fost înlocuit miercuri seară (19 decembrie) cu unul îndrăzneț, strălucitor, aproape ostentativ. Michelle Obama a reușit să iasă în evidență într-o ținută galben-aurie.

Aceasta a purtat în timpul interviului de la Barclays Center din Brooklyn, New York, o pereche de cizme Balenciaga, înalte și strălucitoare, în valoare de 4.000 de dolari.

Încălțările îndrăznețe, dar și scumpe, alături de rochia galben-neon, semnată tot de casa de modă Balenciaga au atras atenția americanilor. Presa s-a grăbit să afirme că „cizmele ei au doborât internetul”, potrivit Huffington Post.

Analizând reacția actriței din Sex and the City, Sarah Jessica Parker, cea care i-a luat interviul, am putea afirma că apariția lui Michelle Obama a fost de-a dreptul răvășitoare. Deși mulți cârcotași au criticat-o pe rețelele de socializare pentru alegerea vestimentară poate puțin cam îndrăzneață.

Noua sa carte, Becoming, s-a vândut în peste 1,4 milioane de exemplare în prima săptămână de la lansare. The New York Times a numit-o „perlă lustruită” la categoria memorii, în timp ce The Guardian a spus că a fost „înzestrată cu un înalt nivel de onestitate”.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Un éclair Brigitte Bardot, vă rog

realitatea

Depresia de iarnă – cum o combați cu metode naturale

Andreea Damian

Europa ar putea alimenta cu energie electrică toată planeta, numai de la eoliene instalate pe uscat

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Colectiv

realitatea

Colierul Coca-Cola by Phenomenon

realitatea

Anna Wintour, la 70 de ani. De ce editorul Vogue joacă un rol vital pentru industria de fashion

Andreea Damian

Scrie un comentariu